27.1 C
București
vineri, 19 iulie 2024
AcasăSpecialPui de extraterestru, gasit de fermieri mexicani

Pui de extraterestru, gasit de fermieri mexicani

"Un pui de extraterestru" a fost gasit, in mai 2007, de niste fermieri mexicani prins intr-o capcana pentru soareci, acesta inca mai respira atunci cand a fost descoperit, muncitorii inecandu-l, relateaza site-ul www.bild.de consultat de Mediafax.

Tot ei spun ca micul "extraterestru" se zbatea si scotea sunete atat de inspaimantatoare, incat au fost nevoiti sa-l inece. Au reusit sa-i curme viata abia la a treia incercare, tinandu-l ore intregi sub apa, potrivit sursei citate.

Fermierii au fost de acord abia la sfarsitul anului trecut sa renunte la pretioasa captura in favoarea cercetatorilor, care s-au si apucat de teste, iar rezultatele au fost surprinzatoare.

Forma corpului neobisnuitei vietuitoare prezenta caracteristici intalnite atat la soparle, cat si la oameni. Creierul sau era foarte mare, in special partea posterioara, care la om este responsabila cu invatarea si memoria. Tocmai de aceea, oamenii de stiinta au tras concluzia ca trebuie sa fi fost o fiinta extrem de inteligenta.

Moderatorul unei emisiuni despre OZN-uri, Jaime Maussan, a facut publica intreaga poveste si a aratat in premiera fotografii cu strania vietate: "Sunt sigur ca este real", a exclamat el. Maussan incearca sa dea acum de urma unui al doilea "extraterestru", care ar fi fugit de langa cel capturat atunci cand fermierii si-au facut simtita prezenta.

In regiunea Metepec unde a fost descoperita creatura, oamenii raporteaza adesea aparitiile unor OZN-uri, precum si ale deja celebrelor cercuri din lanurile de cereale.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă