26.8 C
București
duminică, 21 iulie 2024
AcasăSpecialPubele incendiate la Galați de autori necunoscuți

Pubele incendiate la Galați de autori necunoscuți

Mai multe pubele amplasate în diferite cartiere ale municipiului Galaţi au fost incendiate, vineri dimineaţă, de persoane necunoscute, informează Mediafax.

Pompierii au fost solicitaţi să intervină vineri dimineață, în decurs de doar câteva ore, pentru stingerea mai multor incendii izbucnite în pubele din diferite cartiere ale Galațiului, a declarat, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Galaţi, Eugen Chiriţă.

”Peste 50 de apeluri de urgenţă au asaltat dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi. Astfel, la ora 03.11 a fost semnalat un incendiu la opt pubele din PVC, de pe strada Saturn. La ora 04.42 a fost semnalat un incendiu în strada Brăilei nr.78, unde au ars două pubele din PVC, la ora 04.55 incendiu la două pubele din PVC, pe strada Brăilei în spatele Agenţiei de Voiaj CFR, unde ardeau două pubele din PVC, flăcările acestora au degradat prin efect termic partea din faţă a unui autoturism Hyundai Tucson. La ora 08.53 pe strada Nicolae Bălcescu o ultimă pubelă incendiată încheia periplul piromanului care a verificat vigilenţa pompierilor militari gălăţeni. Echipajele de pompieri aproape că plecau de la un incendiu la altul”, a spus Eugen Chiriţă.

Poliţiştii au început o anchetă în acest caz, pentru identificarea şi tragerea la răspundere a persoanelor vinovate.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Galaţi, Bogdan Cojocaru, a declarat că oamenii legii au deschis două dosare penale pentru distrugere şi au deja un cerc de suspecţi.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă