22.2 C
București
miercuri, 24 iulie 2024
AcasăSpecialPSD Arad se lauda cu lucrari inexistente

PSD Arad se lauda cu lucrari inexistente

Prim-vicepresedintele PSD Arad, Florin Remetan, se lauda cu lucrari realizate in perioada in care la guvernare se afla partidul din care face parte, dar care in realitate nu exista. Fost subprefect al judetului, Remetan a afirmat ca podul din comuna Savarsin si drumul ce leaga Bata de Zabalt au fost „rezolvate in mandatul PSD”.
In replica la afirmatiile liderului social-democrat, presedintele Consiliului Judetean, Iosif Matula (PD), a declarat ca lucrarile la cele doua obiective au inceput abia anul acesta. „In perioada 2000-2004 cei de la PSD aveau timp sa finalizeze lucrarile de la podul de la Savarsin, dar nu au facut-o. Si nici nu aveau cum sa o faca pentru ca nu s-au alocat decat sume mici pentru drumuri. Noi avem banii suficienti pentru a finaliza lucrarile la pod pana in anul 2006. In 2005 s-au alocat 15 miliarde lei pentru podul de la Savarsin si licitatia pentru firma care va executa lucrarile este in curs de derulare”, a spus Matula.
Totodata, presedintele CJ a mai spus ca de vina pentru starea tronsonului dintre Bata si Zabalt este fosta conducere PSD a judetului.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă