9.6 C
București
sâmbătă, 16 octombrie 2021

FOTO: Protest nud pentru susţinerea femeilor agresate la Koln

Artista elvețiană Milo Moire a apărut dezbrăcată vineri în fața catedralei din Koln pentru a protesta împotriva agresiunilor sexuale comise împotriva unor femei în marele oraș german, în noaptea de Anul Nou.

Pe pagina oficială a artistei de pe Facebook, unde a fost publicată şi poza de la acest protest, tânăra a postat şi mesajul "Respectați-ne! Nu suntem un vânat nici chiar când suntem goale!". Ca femeie, vreau să dau un exemplu că femeile nu ar trebui să se ascundă, ci să iasă în faţă, să fie încrezătoare în ele însele şi să-şi apere valorile".

"Principalul meu mesaj este că sunt convinsă de faptul că femeile nu mai reprezintă de mult simple obiecte sexuale când oamenii vor arăta acelaşi respect pentru o femeie goală la fel ca şi pentru o femeie în veşminte" – a scris Milo Moire pe pagina sa de pe reţeaua de socializare. 

Artistă și fotomodel, Milo Moire (32 de ani) recurge frecvent la propria nuditate în prestațiile artistice. În iulie 2015, ea a fost reținută la Paris după ce a realizat o serie de fotografii complet dezbrăcată în piața Trocadero.

Ultima oră
Pe aceeași temă