4.9 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialProiect de hotarare cu dedicatie in Consiliul Municipal Bistrita

Proiect de hotarare cu dedicatie in Consiliul Municipal Bistrita

Pe ordinea de zi a ultimei sedinte din acest an a Consiliului Municipal Bistrita se regaseste si un proiect de hotarare ce are ca obiect vanzarea in rate a unui teren din proprietatea Primariei Bistrita catre Cabinetul de Avocatura al unui consilier municipal PNL, la un pret de 8.500 RON/ar.
Suprafata de 326 mp in discutie, evaluata la valoarea de 27.710 RON, se afla intr-o zona centrala din Bistrita, face parte din proprietatea privata a municipiului, fiind aferenta imobilului in care consilierul municipal Dan Laurentiu Molnar (PNL) isi are cabinetul de avocatura. Potrivit proiectului ce va fi supus la vot joi, printr-o solicitare depusa la Primarie, Biroul Executorului Judecatoresc Manchevici Marin, Cabinetul de Aocat Molnar Simona Iulia si Cabinetul de Avocat Molnar Laurentiu Danut solicita cumpararea acestei suprafete in rate, pe trei ani.
Conform documentatiei intocmita de catre un expert tehnic, terenul este proprietatea municipiului Bistrita si poate fi cumparat la cerere de catre chiriasi, prin negociere directa, nefiind revendicat. In urma negocierii in comisia de negociere a preturilor de vanzare a terenurilor, pretul acceptat de ambele parti a fost de 27.922 RON, plus TVA . Potrivit proiectului, cumparatorii sunt obligati ca in termen de 15 de zile de la adoptarea si comunicarea hotararii sa incheie contractul de vanzare-cumparare si sa achite un avans de 10%, iar diferenta – in 36 rate lunare egale.
Terenul in suprafata de 326 mp, reprezinta terenul aferent constructiei in care functioneaza cabinetele precum si terenul pe care se realizeaza accesul, in prezent ocupat de constructiile provizorii. In aceeasi curte se afla si sediul Administratiei Financiare Bistrita.
Unul dintre cumparatori, consilierul PNL Dan Molnar, este membru in Comisia pentru Urbanism, Amenajarea Teritoriului si Protectia Mediului, precum si presedinte al Comisiei pentru Administratie Publica, Juridica, Locala, Protectie sociala si apararea drepturilor omului.

Cele mai citite

Ce trebuie să ai în vedere atunci când dorești să achiziționezi o barcă?

De la mic la mare, cu toții simțim o atracție deosebită pentru întinderile de apă. Când eram mici, mergeam la râu sau mare și...

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...

Nicușor a lansat cel mai mare fake-news de campanie

Nicușor Dan a rostogolit cea mai mare minciună din actuala campanie electorală. Presa neomarxistă s-a grăbit să preia anunțul echipei sale, potrivit căruia Agenția...
Ultima oră
Pe aceeași temă