3.4 C
Bucharest
Thursday, 30 November 2023
HomeSpecialProgramul ANAF de Sărbători

Programul ANAF de Sărbători

Direcţiile Generale ale Finanţelor publice din cadrul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală vor fi închise în perioada 25-26 decembrie şi 31 decembrie-3 ianuarie, a anunţat ANAF.

Unităţile vor avea un program normal de lucru în zilele de, 24, 27 şi 28 decembrie iar în data de 31 decembrie se va lucra până la orele 12.00. După Anul nou, programul de lucru se va relua în data de 3 ianuarie.

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală anunţă contribuabilii că programul de lucru cu publicul al Direcţiile Generale ale Finanţelor publice este 8:30 – 16:30.

În data de 27 decembrie 2013, unităţile Trezoreriei Statului încasează în numerar impozite, taxe, contribuţii şi alte sume datorate bugetului general consolidat administrate de Agenţia Naţională de Administrare Fiscală.

În data de 30 decembrie 2013 unităţile trezoreriei statului încasează impozite, taxe, contribuţii şi alte sume datorate bugetului general consolidat, în numerar, pană la ora 10:30.

Sumele aferente impozitelor, taxelor, contribuţiilor şi altor sume datorate bugetului general consolidat achitate de contribuabili din conturi bancare, prin virament sau prin alte mijloace de plată, în zilele de 27, 30 şi 31 decembrie 2013, se decontează în relaţia cu trezoreria statului în regim normal.

Zilele de 31.12.2013 şi 03.01.2013 sunt zile libere.

Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 645: Reuniunea OSCE, boicotată din cauza prezenței lui Lavrov

Polonia a anunţat că nu va participa la reuniunea ministerială a Organizaţiei pentru Securitate şi Cooperare în Europa (OSCE)de la Skopje din cauza prezenţei...

Parchetul European anchetează un afacerist din grupul lui Sebastian Ghiță

Un afacerist din grupul lui Sebastian Ghiță a fost chemat la audieri de către Parchetul European (EPPO), conform unei citații publicate de ziarul “Puterea.” Acesta...

USR cere ajutor de la Bruxelles în cazul lui Cîțu, Voiculescu și Mihăilă

USR atrage atenția Comisiei Europene asupra acțiunilor îngrijorătoare și nejustificate ale unui procuror, respectiv ale procurorului-șef al Direcției Naționale Anticorupție (DNA) din România, de...
Ultima oră
Pe aceeași temă