26.5 C
Bucharest
Thursday, 21 September 2023
HomeSpecialPROGNOZA METEO: Cum va fi VREMEA în următoarele 3 zile

PROGNOZA METEO: Cum va fi VREMEA în următoarele 3 zile

Duminică, vremea va fi în general închisă şi va continua să se răcească. Razele soarelui se vor strecura tot mai greu printre nori şi începând din a doua parte a zilei va ploua în regiunile sud-vestice şi pe arii restrânse în rest, anunţă Realitatea.net.

Seara şi noaptea, aria ploilor va cuprinde toate regiunile, iar mai ales în sud-est cantităţile de apă vor fi însemnate, izolat peste 25 l/mp. În zonele de munte precipitaţiile vor fi mixte. Vântul se va înteţi în sudul, sud-estul teritoriului şi la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 3 şi 11 grade.

Citeşte şi METEO. Află cum va fi VREMEA până în luna FEBRUARIE

Răcirea vremii continuă şi în Capitală – cerul rămâne acoperit de nori, iar mai ales spre seară şi noaptea va ploua. Vântul va sufla în general moderat, iar temperatura maximă va fi de 8-9 grade.

LUNI

Săptămâna debutează cu vreme capricioasă, determinată de un ciclon prezent în zona de est a ţării. Prin urmare vom avea parte de un început de săptămână cu mulţi nori şi precipitaţii, mixte în regiunile vestice, centrale si nordice, iar mai ales la începutul zilei, ploi ce mai pot fi însemnate în Muntenia, Dobrogea şi jumătatea sudică a Moldovei. Doar în Oltenia soarele se va arata printre nori, iar ploile vor fi pe arii mai restrânse.

La munte va ninge. Vântul va sufla cu putere îndeosebi în estul şi sudul ţării. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 1 si 11 grade.

În Bucureşti – nori grei şi ploaie în special în prima parte a zilei. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 9 grade – usor peste media climatologică a datei.

MARŢI

Marţi, o zi mai rece, dar mult mai bună decât precedentă – norii se răresc în toate regiunile ţării şi doar cu totul izolat mai sunt posibile ploi slabe si de scurta durata în sud şi sud-est.

La munte, dar şi în Maramureş şi estul Transilvaniei sunt condiţii să ningă slab. Vântul va mai avea unele intensificări în sudul şi estul teritoriului. Temperatura aerului va continuă să scadă, astfel la amiază se vor înregistra între minus 2 şi 7 grade.

În Capitală, cerul va fi temporar noros şi nu este exclus ca trecător să cadă câţiva stropi. Vântul se va menţine sprinten, iar temperatura maxima va fi de 6-7 grade.

Cele mai citite

Mama minorei care a reclamat că a fost VIOLATĂ în tabăra AUR, dezvăluiri șocante. Nimeni nu a fost pus sub acuzare

Au trecut mai bine de patru zile de la comiterea faptei, iar mama fetei parcă retrăieşte şi ea chinurile la care i-a fost...

Cele mai iubite prăjituri de cofetărie se pot face foarte simplu acasă

 Credeai că poți mânca amandine doar de la cofetărie? Iată cum să le prepari la tine acasă! E mai simplu decât crezi, dacă...

Canada oferă 2,2 miliarde USD pentru construirea reactoarelor 3 și 4 la Cernavodă

Guvernul Canadei e dispus să finanțeze cu 3 miliarde de dolari canadieni (echivalentul a 2,2 miliarde USD) construirea unităților 3 și 4 ale centralei...
Ultima oră
Pe aceeași temă
Modifică setările cookies