25.5 C
București
duminică, 21 iulie 2024
AcasăSpecialPrins de radar cu 212 kilometri pe oră

Prins de radar cu 212 kilometri pe oră

Un tânăr a rămas fără permisul de conducere şi a fost amendat cu 720 de lei, după ce a fost prins, sâmbătă, pe Autostrada Transilvania, pe sensul Gilău – Câmpia Turzii, în timp ce conducea cu 212 kilometri pe oră, informează Poliţia Română

Maşina condusă de tânărul în vârstă de 24 de ani, de cetăţenie maghiară, a fost depistată sâmbătă, în jurul oprei 12.27, pe Autostrada Transilvania (A3), la kilometrul 15, pe sensul Gilău – Câmpia Turzii, viteza înregistrată de aparatul radar fiind de 212 kilometri pe oră.

„Conform legislaţiei în vigoare, acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 720 de lei. Totodată, poliţiştii i-a reţinut permisul de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pentru o perioadă de 90 de zile”, arată Poliţia Română, într-un comunicat de presă.

Şoferul a fost prins de poliţiştii de la Biroul de Poliţie Autostrada Transilvania în timpul unei acţiuni pentru prevenirea accidentelor provocate de excesul de viteză. Acţiunea este coordonată la nivel naţional de Poliţia Română şi face parte din campania preventivă „Speed”, desfăşurată în toate cele 27 de state membre TISPOL.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă