11.1 C
București
joi, 23 septembrie 2021

Primul sot al Mihaelei Radulescu isi vrea numele inapoi

Dupa scandalul pentru copil cu Elan Schwartzenberg si necazul cu paparazzii, Mihaela Radulescu risca acum sa-si piarda… numele! Zilele trecute, primul ei sot, Bogdan Radulescu, a dat-o in judecata si ii cere sa demonstreze in baza caror documente ii foloseste numele de familie, scrie Ring. Mai mult, acesta pretinde ca nici macar nu stie cand si daca au divortat!

In cererea pe care a depus-o, la sfarsitul saptamanii trecute, la Judecatoria Sectorului 1, Bogdan Radulescu solicita instantei sa o oblige pe Mihaela "sa prezinte documentele care au stat la baza pastrarii numelui de familie dobandit prin casatoria" cu el. El povesteste ca s-a insurat cu Mihaela Tiganu pe 4 decembrie 1988, despartindu-se dupa scurt timp din cauza "dezinteresului fata de raporturile de casatorie, in special in ceea ce priveste respectarea de catre parata a obligatiei de fidelitate asumata prin acceptarea casatoriei".

Bogdan face afirmatii socante referitoare la divortul lor, de care, spune el, s-a ocupat Mihaela. Acesta sustine ca "nu cunoaste nimic despre procesul de divort, respectiv nu detine nicio data despre locul desfasurarii sau rezultatul procesului. Cu toate acestea, in cursul anului 1995, parata i-a comunicat reclamantului ca divortul a avut loc si ca relatiile de casatorie au incetat. Desi reclamantul a solicitat explicatii suplimentare, parata a refuzat orice discutie". Conform legii, divortul se poate pronunta in lipsa unuia dintre soti, insa pentru pastrarea numelui dobandit dupa casatorie este necesar acordul ambelor parti.

Primul sot al divei a si explicat motivul pentru care a ales abia acum sa o oblige, prin instanta, pe Mihaela sa-i dea documentele de la divort: "Dupa ultimul divort al paratei (n.r. – de Elan Schwartzenberg), fiind intrebat despre desfacerea casatoriei dintre reclamant si parata, a realizat ca, in continuare, nu cunoaste nimic in legatura cu desfacerea casatoriei, respectiv despre modalitatea in care parata a pastrat numele dobandit prin casatorie, fara sa revina la numele de familie purtat anterior, acela de Tiganu".

Primul termen al procesului a fost fixat pentru data de 8 septembrie.

Ultima oră
Pe aceeași temă