9.8 C
București
sâmbătă, 16 octombrie 2021

Primul model Mazda MX-5 vândut în SUA, DAUNĂ TOTALĂ după doar un km. Ce surpriză a avut șoferul!

Primul model Mazda MX-5 de generație nouă, care a fost vândut în SUA, a fost implicat într-un accident rutier la doar un km de dealer-ul de la care fusese cumpărată mașina. Dauna a fost totală, însă proprietarul vehiculului a avut parte de o surpriză.

Un american care abia își cumpărase noua Mazda MX-5 a suferit un accident la doar un km distanță de dealer, în Florida. Vinovatul, șoferul unui Ford F-150, a lovit din spate modelul Mazda, după care roadsterul japonez ricoșat în mașina din față. Cu toate că nu au fost înregistrate victime, MX-5 a fost lovită în ambele părți iar dauna totală a fost stabilită după ce s-a constatat că șasiul era îndoit.

Citește și Citește și Duster primește cutie de viteze automată pentru versiunea diesel. Vezi pe ce piață va fi lansat

Proprietarul noii Mazda a avut parte de o surpriză din partea dealerului de la care cumpărase mașina, Tom Bush oferindu-i acestuia o altă Mazda MX-5 nouă. Dealer-ul a preluat el polița pentru a încerca să-și acopere paguba de la compania de asigurări a clientului său.

Cu toate că nu era obligat să facă acest lucru, dealer-ul i-a făcut astfel o surpriză neașteptată clientului său. Un astfel de model pornește în SUA de la un preț situat în jurul a 25.000 dolari.

Noua Mazda MX-5 a fost lansată spre finalul lui 2014, roadsterul japonez venind cu o serie de îmbunătățiri atât tehnice, cât și estetice.

 

Ultima oră
Pe aceeași temă