37.4 C
București
sâmbătă, 13 iulie 2024
AcasăSpecialPrimele magazine H&M din vestul ţării se deschid în septembrie

Primele magazine H&M din vestul ţării se deschid în septembrie

Începutul toamnei marchează deschiderea a două noi magazine H&M în ţară. Retailerul internaţional de modă îşi face intrarea pe piaţa din vestul României prin cele două magazine H&M deschise în centrele comerciale Iulius Mall din Cluj şi Timişoara.

Ambele magazine se vor deschide joi, 15 septembrie, la ora 11:00. În ziua deschiderii, primii 100 de clienti vor primi un FASHION CARD în valoare de 80 RON, care va putea fi folosit în orice magazin H&M din România.

La deschiderea magazinelor H&M din Bucureşti mii de oameni au stat la coadă ore întregi pentru a obţine un FASHION CARD. Citeşte mai multe aici.

Situate în cadrul centrelor comerciale Iulius Mall din oraşele respective, cele două magazine H&M vor include articole de zi cu zi cât şi piese moderne pentru femei, articole de zi cu zi pentru bărbaţi, colecţii pentru copii şi adolescenţi dar şi accesorii, lenjerie intimă şi colecţii sport.

O dată cu marea inaugurare, iubitorii de modă din Cluj şi Timişoara se vor putea bucura de cea mai recentă colecţie toamnă. Pentru femei, aceasta înseamnă o privire înapoi în anii ‘70: pantaloni largi, cămăşi cu cravată, pulovere pe gât, jachete, combinate cu denim de culoare închisă. Pentru bărbaţi, colecţia noului sezon oferă jachete scurte din lână, pantaloni conici, jachete sport, tricotaje, costume şi ghete masive.

Preţurile produselor din această colecţie variază între 39,90 RON pentru puloverele pentru femei şi 89,90 RON pentru rochiile tricotate, sau 39,90 RON pentru camaşile bărbăteşti şi 159 RON pentru jachete.

Alexandra Jeles
Alexandra Jeleshttp://alexandra-jeles
Alexandra Jeles, redactor Rl online
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă