1 C
Bucharest
Thursday, 7 December 2023
HomeSpecialPrimarul din Azuga neaga ca ar fi anti-DIP

Primarul din Azuga neaga ca ar fi anti-DIP

Va transmit pe aceasta cale, stimate domnule redactor-sef, cateva precizari in replica la articolul aparut sub titlul “Primar PSD anti-DIP!”, aparut in editia de luni, 12.09.2005.
Subsemnatul nu a vorbit niciodata despre “ilegalitatile comise de Dan Ioan Popescu” (?). Mai mult, in discutia cu reporterii ziarului dumneavoastra am precizat de la bun inceput faptul ca domnul Dan Ioan Popescu nu detine pe numele domniei sale nici o proprietate in orasul Azuga.
La intrebarile adresate de catre reporteri privind proprietatile si/sau concesiunile detinute in orasul Azuga de firmele SC Ital Agency Bucuresti si SC Luxten Bucuresti am precizat si exemplificat care au fost formele legale prin care s-au incheiat respectivele contracte. In privinta terenului concesionat si vandut ulterior SC Ital Agency Bucuresti, teren situat in strada Valea Azugii, in suprafata totala de 36.000 mp, am afirmat ca pretul de 15 euro/mp a fost stabilit in baza unui raport de evaluare intocmit de catre o firma de evaluare specializata, selectata in urma unei licitatii publice, “raport de evaluare aprobat de catre Consiliul local al orasului Azuga”, pretul final al vanzarii fiind negociat de catre Comisia de negociere a Consiliului Local al orasului Azuga. La stabilirea pretului final de vanzare evaluatorul a tinut cont de faptul ca pe terenul respectiv nu exista utilitati, realizarea acestora fiind in sarcina cumparatorului.

Cele mai citite

Care ar fi veștile proaste ale lui Stoltenberg?

Secretarul general al NATO Jens Stoltenberg îndeamnă Alianţa Nord-Atlantică să se pregătească de ”veşti proaste” în Războiul din Ucraina. Care ar fi acestea? Presa...
Ultima oră
Pe aceeași temă