14.8 C
București
sâmbătă, 21 mai 2022
AcasăSpecialPreședintele Iohannis a fost externat din Spitalul Militar. Ce program are la...

Președintele Iohannis a fost externat din Spitalul Militar. Ce program are la Cotroceni

UPDATE 8,40: Președintele Iohannis a fost externat miercuri, în jurul orei 8,30, din Spitalul Militar Central și a plecat spre Palatul Cotroceni.

La externare, șeful statului avea mâna dreaptă bandajată.

Klaus Iohannis ar urma să aibă miercuri o întrevedere cu premierul Dacian Cioloș. De asemenea, Iohannis ar putea asista la ceremonia de investire a noului ministru al Fondurilor Europene, Cristian Ghinea.

————————–

Președintele Klaus Iohannnis va fi externat miercuri dimineață din Spitalul Militar Central din București, informează Digi 24.

Șeful statului fusese internat pentru o intervenție chirurgicală la umărul drept unde avea o problemă medicală mai veche, legată probabil de o accidentare la tenis.

Președintele Iohannis va merge miercuri la Palatul Cotroceni, pentru a-și relua atribuțiile de șef al statului.

Citește și: Președintele Klaus Iohannis a fost operat, marți, la umărul drept

 

 

 

 

Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă