0.8 C
Bucharest
Saturday, 9 December 2023
HomeSpecialPremierul Fillon, mai popular decat presedintele Sarkozy

Premierul Fillon, mai popular decat presedintele Sarkozy

Presedintele francez Nicolas Sarkozy a fost depasit, pentru prima data, in cota de popularitate, de catre premierul Francois Fillon, potrivit unui sondaj pentru Journal du Dimanche.

Actiunile lui Sarkozy sunt aprobate de 47%, in timp ce ale lui Fillon sunt aprobate de 50%. Este prima data de la preluarea puterii cand Sarkozy primeste mai putin de 50% opinii favorabile.

Potrivit sondajului, 47% dintre respondenti se declara multumiti de activitatea lui Sarkozy, cu 5% mai putini decat in decembrie. Numarul celor nemultumiti este in crestere cu 5% fata de decembrie, ajungand la 52%.

Activitatea lui Fillon este aprobata de 50% dintre respondenti, fata de 49% in decembrie, insa proportia persoanelor care se declara nesatisfacute de progrese a ajuns la 46%, iar 4% nu se pronunta.

Potrivit unui sondaj BVA-Orange-Express, dat publicitatii vineri, Sarkozy primeste pentru prima oara mai multe opinii nefavorabile (48%) decat favorabile (45%).

Cele mai citite
00:00:48

VIDEO. Momente emoționante! O mamă se revede cu fiica sa, după ce a fost luată prizonieră

O mamă care i-a blocat pe militanții Hamas pentru ca soțul și copilul ei să poată scăpa s-a reîntâlnit cu fiica ei de trei...

Cât te costă să faci Revelionul cu Bădălău

Monato, salonul de evenimente deținut de fiica baronului PSD de Giurgiu Niculae Bădălău, se pregătește să ofere o experiență de Revelion cu adevărat...

Un autoturism cu patru tineri a căzut în apele unui râu din Argeș

Un autoturism în care se aflau patru tineri a căzut, sâmbătă, în apele unui râu, în municipiul Câmpulung, din județul Argeș, potrivit agerpres.ro. Potrivit Inspectoratului...
Ultima oră
Pe aceeași temă