3.3 C
Bucharest
Tuesday, 5 December 2023
HomeSpecialPremierul de la Chisinau merge la Moscova

Premierul de la Chisinau merge la Moscova

Premierul moldovean Zinaida Greceanii efectueaza vineri o vizita de lucru la Moscova, la invitatia omologului sau rus, Vladimir Putin, cu care va discuta despre investitii, energie si Transnistria.

In cadrul vizitei, Zinaida Greceanii va avea intrevederi si cu Alexei Miller, presedintele consiliului de administrare al concernului 'Gazprom', dar si cu alti oficiali rusi, anunta guvernul de la Chisinau.

Din componenta delegatiei moldovenesti fac parte reprezentanti ai Ministerului Economiei si Comertului, Ministerului Finantelor, al Sanatatii, si cel al Afacerilor Externe si Integrarii Europene.

Comunicatul Guvernului moldovean anunta doar ca in cursul vizitei "va fi abordat un spectru larg de probleme privind cooperarea bilaterala intre Moldova si Federatia Rusa".

Mai generoase in ceea ce priveste continutul viitoarelor intrevederi de la Moscova au fost agentiile ruse de stiri. Interfax citeaza o sursa din guvernul rus care a declarat jurnalistilor in ajunul intalnirii dintre cei doi premieri ca unul dintre subiectele centrale la intrevederea Putin-Greceanii va fi reglementarea problemei transnistrene, informeaza Hotnews.

Cele mai citite

România acceptă extinderea competențelor Parchetului European, condus de Kövesi

România acceptă extinderea competențelor Parchetului European, a declarat ministrul Justiției din România, Alina Gorghiu, la reuniunea Consiliului JAI din 4 - 5 decembrie 2023. Subiectele...

Geantă cu 130.000 de euro aruncată pe geam în timpul perchezițiilor la dealerii care alimentau studenții din Iași și Cluj

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Iași – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Iași, au făcut, marți 5 decembrie,...
Ultima oră
Pe aceeași temă