36.9 C
București
vineri, 12 iulie 2024
AcasăSpecialPregatirile Stelei au intrat in linie dreapta

Pregatirile Stelei au intrat in linie dreapta

Olaroiu si-a reunit trupa si pregatirile pentru intalnirea de joi cu Middlesbrough au intrat in linie dreapta. Intors din Anglia, unde impreuna cu Mihai Stoica a urmarit viitorul adversar intr-un meci de campionat pe care Boro, dupa cum se stie l-a pierdut, Olaroiu a impartasit elevilor sai impresiile de la fata locului. Ceea ce a declarat la intoarcere in tara Olaroiu le-a spus si jucatorilor inaintea inceperii sedintei de antrenament: „Middlesbrough este o echipa cu un stil de joc care o apropie mai mult de maniera europeana decat maniera tipic englezeasca, o formatie solida care nu poate fi judecata dupa pozitia pe care o ocupa in Premiership”. Olaroiu nu este impresionat de cele vazute la Middlesbrough si a spus-o si elevilor sai. Tehnicianul ros-albastrilor nu a uitat sa le aminteasca ca nu a vazut prima echipa a englezilor, care au folosit la partida cu Portsmouth mai mult rezervele, ca antrenorul Steve McClaren a inscris pe lista FIFA nu mai putin de 35 de jucatori si are de unde alege, ca vor avea in fata o echipa disciplinata tactic.
La pregatirile de luni a participat intreg lotul de jucatori, singurul indisponibil fiind in continuare Victoras Iacob, pe care nu se poate inca conta, dar se spera ca el sa fie recuperat pentru partida retur. Steaua va continua programul de pregatire astazi si maine. Olaroiu refuza sa faca orice comentariu privind echipa probabila pentru intalnirea de joi si spune ca orice jucator din lotul de 26 de fotbalisti ai Stelei poate fi titular.
Ieri dimineata, la casele de bilete de la stadionul din Ghencea nu mai era aglomeratie. Se mai gaseau tichete doar la peluze. Organizatorii sunt convinsi insa ca pana in ziua meciului toate biletele vor fi epuizate.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă