36.4 C
București
duminică, 14 iulie 2024
AcasăSpecialPrahova: Opt autovehicule, între care un microbuz cu pasageri, implicate într-un accident...

Prahova: Opt autovehicule, între care un microbuz cu pasageri, implicate într-un accident pe DN1

Opt autovehicule, între care un microbuz de transport persoane în care se aflau 12 pasageri, au fost implicate, miercuri după-amiază, într-un accident în lanţ produs pe Drumul Naţional 1, între Ploieşti şi Braşov, în zona „Movila Vulpii”, din cauza zăpezii.

Accidentul s-a produs pe drumul naţional 1, între Ploieşti şi Braşov, pe sensul de mers Braşov – Ploieşti, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Un şofer a frânat brusc, iar maşinile din spatele lui nu au putut opri la timp, astfel încât opt autovehicule au fost implicate în accidentul în lanţ.

Dintre cele opt maşini, şase sunt autoturisme, una este o autospecială de transport valori care se îndrepta dinspre Covasna către Bucureşti, al optulea autovehicul find un microbuz de transport persoane, în care se aflau 12 pasageri şi care se îndrepta dispre Sinaia spre Ploieşti.

Nimeni nu a fost rănit în urma accidentului, însă circulaţia în zonă s-a desfăşurat cu dificultate timp de câteva zeci de minute.

Traficul rutier pe DN 1 este dificil şi din cauza vântului care bate cu putere şi transportă zăpada, vizibilitatea fiind considerabil redusă din cauza viscolului.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă