23.5 C
București
duminică, 21 iulie 2024
AcasăSpecialPonta are un candidat preferat la alegerile din SUA. VEZI CINE E

Ponta are un candidat preferat la alegerile din SUA. VEZI CINE E

Premierul Victor Ponta a declarat că are un candidat preferat la alegerile prezidenţiale din Statele Unite, arătând că întotodeauna a fost de partea candidaţilor democraţi, potrivit Mediafax.

 

Preşedintele american Barack Obama, susţinut de democraţi, şi adversarul său republican Mitt Romney se înfruntă miercuri seara în prima dintre cele trei dezbateri prezidenţiale.

Întrebat la Realitatea TV dacă are un preferat pentru alegerile prezidenţiale din Statele Unite, premierul a spus că întotdeauna a preferat candidaţii democraţi.

„Da, sigur, întotdeauna am preferat candidaţii democraţi. Este greu să spui stânga, dar întotdeauna am ţinut cu candidaţii democraţi, dar acum, că va câştiga domnul Romney, sper să nu fie…”, a spus Ponta, adăugând că la alegerile din Franţa a făcut afirmaţii hazardate în favoarea lui Hollande, dar a avut norocul ca acesta să câştige.

„Nu cred însă că este ceva de ascuns, faptul că…da, ţin cu democraţii. Şi în Anglia ţin cu laburiştii, chiar dacă acum sunt conservatorii la putere”, a conchis Ponta.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă