-0.2 C
Bucharest
Saturday, 9 December 2023
HomeSpecialPoliţiştii de frontieră îi ajută pe sinistraţii din Buzău şi Ialomiţa cu...

Poliţiştii de frontieră îi ajută pe sinistraţii din Buzău şi Ialomiţa cu alimente din donaţii

Poliţiştii de frontieră au colectat produse alimentare şi apă pe care le vor transporta în judeţele Buzău şi Ialomiţa pentru localnicii afectaţi de ninsori şi viscol din zonele izolate, iar 50 dintre ei vor ajuta la deszăpezirea caselor locuite de bătrâni sau familii nevoiaşe, informează Poliţia de Frontieră, conform Mediafax. 

Pentru acţiunea umanitară, care se va desfăşura în zilele de miercuri şi joi, au fost colectate din donaţii şi contribuţii benevole ale personalului produse alimentare constând în 4.000 de pâini, 3.000 de conserve, 400 de kilograme fructe, 500 de litri apă plată, precum şi 250 de pachete cu ulei, orez, pâine, conserve de carne.

“Produsele sunt transportate cu autospeciale de teren 4×4 din dotarea Poliţiei de Frontieră, având în vedere dispunerea izolată a localităţilor afectate de ninsori şi viscol din judeţele Buzău şi Ialomiţa”, se arată în comunicatul remis agenţiei Mediafax.

De asemenea, peste 50 de poliţişti de frontieră din Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră (IGPF) şi membri ai Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual (SNPPC) vor ajuta la deszăpezirea caselor locuite de bătrâni sau familii nevoiaşe, situate în localitaţile unde vor ajunge transporturile umanitare.

Acţiunea umanitară este organizată împreună cu SNPPC, Garda Financiară Ilfov, JTI România şi Prefectura Buzău.

Cele mai citite

Cât te costă să faci Revelionul cu Bădălău

Monato, salonul de evenimente deținut de fiica baronului PSD de Giurgiu Niculae Bădălău, se pregătește să ofere o experiență de Revelion cu adevărat...

Abatoarele din Germania caută cu disperare muncitori români de sărbători. Cât este leafa

Odată cu apropierea sărbătorilor de iarnă, când toată lumea se așteaptă la vânzări generoase, este nevoie și de mai multă forță de muncă,...
Ultima oră
Pe aceeași temă