34 C
București
joi, 18 iulie 2024
AcasăSpecialPoli Iasi vrea in Europa si locul 6 in Liga I

Poli Iasi vrea in Europa si locul 6 in Liga I

Antrenorul iesenilor, Ionut Popa, a declarat ca, daca va avea bani sa aduca trei sau patru jucatori de cateva sute de mii de euro, Poli poate termina sezonul viitor in primele 6-7 locuri. Popa nu vrea vedete la echipa, ci "muncitori" ieftini si buni.

Desi inca nu a facut jonctiunea cu lotul iesean, Ionut Popa isi pune la punct planul de bataie pentru sezonul viitor. In mare, spune tehnicianul, strategia este batuta in cuie, dar totul depinde de bugetul de achizitii. "Imi doresc si eu sa duc Politehnica in Europa, dar nu depinde doar de mine. Daca voi avea un buget stabil pentru achizitii la dispozitie, pentru a-mi aduce trei-patru jucatori de cateva sute de mii de euro, garantez ca putem termina in primele 6-7 locuri. Totul depinde de bani. Daca ai buget consistent, stai la masa bogatilor. Altfel, ne vom bate din nou la retrogradare", a declarat Popa. Tehnicianul a mentionat ca Poli se va axa si in aceasta vara pe jucatori ieftini si buni, nu pe vedete.
"Poli Iasi nu a fost niciodata o echipa de vedete si nici nu va fi. Sa aduca alte echipe staruri, noi ne vom axa, ca si pana acum, pe jucatori cat mai ieftini, dar buni. Vom transfera jucatori muncitori, care sa ne fie utili. Dupa plecarile lui Cristea, Homei si Toma am ramas descoperiti in banda dreapta si vom cauta sa acoperim acest flanc. Vor veni mai multi jucatori in probe si voi alege ce-mi trebuie. Sper sa formez un lot cat mai echilibrat, pentru ca sezonul ce urmeaza va fi infinit mai greu decat cel precedent", a mai spus "Popica".

Contract
Tehnicianul a glumit pe seama semnarii unui nou acord cu Poli. "Nu prea i-a convenit sotiei, pentru ca voi sta alti doi ani departe de casa. Am inselat-o patru ani cu Poli si voi mai "pacatui" inca doi. Asta e viata noastra, a antrenorilor", a spus Popa.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă