37.4 C
București
sâmbătă, 13 iulie 2024
AcasăSpecialPodurile militare de la Maracineni au fost inchise traficului

Podurile militare de la Maracineni au fost inchise traficului

Podurile militare ridicate la Maracineni dupa prabusirea obiectivului principal, in luna mai, au fost inchise circulatiei, marti dimineata, dupa ce debitul raului Buzau a ajuns sa masoare aproximativ 500 de metri cubi pe secunda. Potrivit directorului adjunct al sucursalei Buzau a Administratiei Nationale a Drumurilor, Vasile Ionascu, pentru inceput a fost inchis traficul pietonal, insa apoi a fost luata aceeasi masura si pentru circulatia autovehiculelor.
Masura de sistare a circulatiei pe cele doua poduri militare provizorii a fost luata dupa ce, asa cum sustin specialistii, debitul raului Buzau a crescut foarte mult, ajungand marti dimineata la aproximativ 500 de meti cubi pe secunda.
Potrivit directorului adjunct al AND Buzau, traficul pe obiectivele militare peste raul Buzau va ramane inchis pana cand nivelul apei va scadea, iar specialistii vor face verificari pentru a vedea daca au aparut avarii la cele doua poduri care asigurau traficul auto usor intre Muntenia si Moldova. Urmare a acestei situatii, circulatia a fost deviata pe ruta ocolitoare Maracineni – Sapoca – Berca – Satuc Vernesti si retur, pentru soferi aceasta varianta insemnand un ocol de circa 40 de kilometri.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă