3.4 C
Bucharest
Tuesday, 28 November 2023
HomeSpecialPNL si PSD au votat, cot la cot, amanarea scrisorii lui Kovesi...

PNL si PSD au votat, cot la cot, amanarea scrisorii lui Kovesi privind Zambaccian I

Reprezentantii PNL din conducerea Camerei Deputatilor au votat luni, alaturi de cei ai Aliantei PSD+PC, propunerea social-democratei Aura Vasile de a amana scrisoarea procurorului general, Laura Codruta Kovesi, privind reanalizarea dosarului Zambaccian I, informeaza Agerpres.

Conform stenogramei sedintei Biroului Permanent de luni, propunerea de a amana scrisoarea procurorului general a fost facuta de deputatul Aura Vasile, vicelider al grupului PSD, si a fost acceptata cu sase voturi 'pentru', ce au apartinut PNL – Bogdan Olteanu, Mihai Voicu si Dan Motreanu – si Aliantei PSD+PC – Daniela Popa, Valeriu Zgonea si Nicolae Banicioiu.

"Propunerea noastra este sa o amanam pentru sedinta de miercuri, deoarece nu am apucat sa citim materialul", a spus Aura Vasile, potrivit stenogramei.

Membrii conducerii Camerei Deputatilor au decis luni amanarea pentru miercuri a raspunsului la scrisoarea procurorului general Laura Codruta Kovesi, care a solicitat reluarea procedurii parlamentare privind dosarul Zambaccian I.

Kovesi a solicitat, pe 10 martie, Camerei Deputatilor reluarea procedurii parlamentare privind dosarul Zambaccian I, intocmit pe numele deputatului PSD Adrian Nastase, intrucat votul a fost acordat in baza unui articol din regulament declarat neconstitutional.

Cele mai citite

Premierul Ciolacu se întâlnește cu Elisa Ferreira, comisar european pentru coeziune și reforme

Elisa Ferreira, comisarul pentru coeziune și reforme al Uniunii Europene, se află, în ziua de 28 noiembrie 2023, la București. În dimineața zilei de 28...

Topul municipiilor care dau cei mai mulți bani pe luminițele de Crăciun

Tot mai multe orașe au început pregătirile pentru sărbători. În ciuda restricțiilor cu cheltuielile impuse de Guvern, unii primari nu fac rabat de...

Novak Djokovic este în a 401-a săptămână în fruntea clasamentului ATP

Novak Djokovic începe de luni a 401-a săptămână în fruntea clasamentului masculin-ATP și este garantat să rămână acolo până cel mai devreme la 28...
Ultima oră
Pe aceeași temă