26.1 C
București
vineri, 27 septembrie 2024
AcasăSpecialPlay-off NBA: Meci de infarct între Indiana Pacers - Miami Heat, scor...

Play-off NBA: Meci de infarct între Indiana Pacers – Miami Heat, scor 93-90

Indiana Pacers a învins, pe teren propriu, formaţia Miami Heat, în meciul cinci al finalei Conferinţei de Est a ligii profesioniste nord-americane de baschet (NBA). Play-off-ul va da finalista estului în marea finală a baschetului american.

Cele două finale din Conferința de Est, respectiv cea de Vest, se dispută asemenea unui play-off, desfăşurat după sistemul "cel mai bun din şapte partide". După victoria de miercuri diferența, la scorul general, între Miami Heat și Indiana Pacers a fost redusă. Heat conduce cu scorul de 3-2.

Partida de miercuri a fost una trăită la intensitate maximă de jucători, având în vedere că putea fi ultima din finala Estului. Miami conducea cu 3-1, iar o nouă victorie ar fi trimis-o direct în marea finală împotriva câștigătoarei Vestului. Cu toate că au avut loc întoarceri de scor, în ultimul sfert al partidei, Pacers aveau deja un avans, conducând cu 64-57. Miami nu a mai reușit decât să reducă 4 puncte din diferența de scor.

Meciul al şaselea va avea loc, vineri, la Miami. În cazul în care Miami va câștiga play-off-ul dintre cele două se va încheia, în caz contrar urmând să se joace și meciul cu numărul 7, ultimul.

În celălalt play-off, sau finală a Vestului, cum este cunoscut de fani, Oklahoma City Thunder și San Antonio Spurs sunt la egalitate după patru jocuri, scor 2-2. 

Cele mai citite

Caz ireal în Turcia! Un fost internațional a fost împușcat în picior

Serhat Akin, fost internațional turc și jucător de la Fenerbahce, a fost împușcat în picior joi seara, la ieșirea dintr-un studio TV, după ce...

60 de „supraviețuitoare” îl acuză pe fostul șef al Harrods, Al-Fayed, de abuz sexual: avocați.

Aproximativ 60 de femei au ieșit acum în față pentru a susține că au fost abuzate sexual de fostul proprietar al magazinului Harrods, Mohamed...

Alertă RO-Alert emisă în nordul județului Tulcea din cauza unor drone detectate la granița cu Ucraina

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU) a transmis în noaptea de joi spre vineri un mesaj de avertizare RO-Alert pentru locuitorii din zona...
Ultima oră
Pe aceeași temă