26.1 C
București
vineri, 27 septembrie 2024
AcasăSpecialPlanurile lui Bute

Planurile lui Bute

Marele sportiv va petrece trei săptămâni alături de familie, timp în care vrea să meargă şi la pescuit. Campionul mondial spune că pentru viitor îşi doreşte o familie şi copii, dar că în prezent sportul este prioritar. După câteva zile petrecute pe Valea Prahovei, campionul mondial Lucian Bute a revenit acasă, la locuinţa părinţilor săi, din comuna Pechea, dar şi la Galaţi, unde are un apartament ce i-a fost dăruit de municipalitate, într-unul din noile blocuri de pe Faleza Dunării. Lucian a sosit la volanul unei decapotabile Ford Mustang GT 500 Convertable, de 51.000 de dolari, pe care şi-a făcut-o cadou după ce l-a învins pe Miranda.

Ca de fiecare dată când revine acasă, Lucian este întâmpinat în casa părintească cu bunătăţile ce îi lipsesc în Canada. „Am pregatit sărmăluţe, pentru că îi plac foarte mult lui Lucian. Noi ştim ce-i place şi de fiecare dată când vine acasă îi pregătim sărmăluţe. O să facem şi placintă cu brânză de vaci, cârnaţi de porc, friptură, salată boeuf. Sunt mâncărurile preferate ale lui Lucian”, spune mama, Maricica Bute.

„Am venit acasă, pentru că aici îmi încarc bateriile. Stau trei săptămâni şi mă voi odihni, dar o să mă şi relaxez. O să fac sport, o să merg la pescuit. Chiar am fost invitat de filiala Asociaţiei Internaţionale a Poliţiştilor din Galaţi la un astfel de concurs, care o să fie pe 8 mai. Nu, fotbal nu o să joc, mi-e teamă că o să mă accidentez”, spune campionul.

 

Mama, despre Canada

În premieră, părinţii săi au fost în Canada, pentru a asista la meciul cu Miranda. Nici de această dată, mama sa nu a putut privi ringul în care lupta fiul ei, dar a fost mândră de ovaţiile cu care a fost întâmpinat fiul ei.

„A fost ceva frumos, nu am cuvinte să spun. Când a intrat Lucian în sală, 16.000 de spectatori s-au ridicat în picioare şi scandau numele lui, era ceva incredibil. Nu mai eram cu picioarele pe pământ. Dar când a început meciul eu nu am putut să mă uit. M-am întors cu spatele şi nu m-am uitat nici un pic la meci.”

„A fost o mare emoţie, m-am urcat pe ring, l-am îmbrăţişat şi l-am felicitat, i-am spus succes mai departe, să fie cât mai bine”, ne-a mărturisit şi tatăl lui Lucian.   

 

Deocamdată, boxul

Lucian a vorbit şi despre pro­iectele sale de viitor, în care, deocamdată, boxul rămâne pe primul plan, iar întemeierea unei familii pe planul doi: „Am o relaţie de lungă durată şi mă simt foarte bine aşa. Vreau familie şi copii, dar încă nu e timpul. Trebuie să mă concentrez acum pe sport. Mai pot face performanţă cel puţin 4-5 ani. Evident că tot în lumea sportului voi rămâne, poate la box, dar nu neapărat box”.

Cele mai citite

Alertă RO-Alert emisă în nordul județului Tulcea din cauza unor drone detectate la granița cu Ucraina

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU) a transmis în noaptea de joi spre vineri un mesaj de avertizare RO-Alert pentru locuitorii din zona...

Naomi Osaka, început excelent sub îndrumarea lui Patrick Mouratoglou!

Naomi Osaka a reușit să încheie o serie lungă de meciuri pierdute după ce s-a alăturat antrenorului Patrick Mouratoglou, având un start excelent la...

West Side Hallo Fest, cel mai mare festival de Halloween din țară, revine pe Insula Lacul Morii cu o ediție spectaculoasă. Pe scenă vor...

Peste o lună, Insula Lacul Morii din Sectorul 6 va deveni polul distracției din Capitală. Aici, pe o suprafață de 32.000 de metri pătrați,...
Ultima oră
Pe aceeași temă