11.2 C
București
duminică, 26 martie 2023
AcasăSpecialPeste 170 de pasageri ai Blue Air, opriți în Malaga după ce...

Peste 170 de pasageri ai Blue Air, opriți în Malaga după ce a fost descoperită o zgârietură pe avionul ce trebuia să-i aducă la București

Peste 170 de pasageri au rămas în orașul spaniol Malaga, după ce cursa aeriană Blue Air, care trebuia să-i aducă la București, a fost anulată. Decizia a fost luată după ce a fost descoperită o zgârietură pe fuselajul avionului, iar aeronava a fost oprită pentru reparații. Cel mai probabil, zgârietura a fost provocată de o bucată de gheață, precizează News.ro.

Potrivit reprezentanţilor Blue Air, avionul, care avea 172 de pasageri la bord, ar fi trebuit să aterizeze la Bucureşti marţi seară, iar după ce echipa tehnică a lua decizia de a repara avionu  pasagerii au fost transportaţi la un hotel din Malaga. Zborul a fost amânat pentru miercuri, ora 17:00.

”Pasagerii au fost transportaţi la hotel unde au primit cazare şi masă din partea companiei Blue Air, fiind informaţi că plecarea se va amâna până astăzi, 15 februarie, la ora locală 17:00”, au precizat reprezentanţii companiei.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă