27.1 C
București
vineri, 19 iulie 2024
AcasăSpecialPeste 1.000 de oameni, la înmormântarea Veronicăi Bulai. Lumea vorbeşte că mama...

Peste 1.000 de oameni, la înmormântarea Veronicăi Bulai. Lumea vorbeşte că mama Monicăi Gabor ar fi fost blestemată

Peste o mie de oameni au participat, luni, la funeraliile Veronicăi Bulai, mama Monicăi, Alinei şi Ramonei Gabor. De la căpătâiul femeiii a lipsit însă mult aşteptatul Mr. Pink.

Slujba de înmormântare a fost oficiată de patru preoţi.

Femeia a murit la 22 august, în apropiere de peştera Polovragi, strivită de un bolovan, desprins de pe o stâncă. femeia era cu un grup de turişti şi venea de la Mănăstorea Frăsinei.

CITIŢI ŞI: Mama Monicăi Gabor a murit violent, potrivit legiştilor

Oamenii vorbesc că femeia ar fi fost blestemată după ce, cu o seară înainte, ar fi încercat să urce la mănăsitrea de călugări, unde femeile nu au voie să meargă.

Sunt doar presupuneri pentru că nimeni nu poate spune cu exactitate dacă femea a fost acolo, a încercat să urce şi s-a răzgândit sau nici măcar nu i-a trecut prin minte să facă acest lucru, având în vedere poveştile care se vehiculează despre cele care au îndrăznit să încalce o lege nescrisă ce datează de peste 300 de ani.

Vă recomandăm şi: MAMA MONICĂI GABOR a murit pe munte, la Polovragi. Cum s-a întâmplat TRAGEDIA

Sunt legende potrivit cărora, de-a lungul timpului, mai multe femei au îmbrăcat haine bărbăteştişi au încercat să urce la mănăstirea de ”taici”. Toate au avut câte un sfârşit tragic, spunoamenii locului. Tot blestemaţi au sfârşit şi cei care le-au îndemnat pe aceste femei să urce la Frăsinei.

Sicriul a fost depus la capela Catedralei Catolice din centrul oraşului, unde a avut loc o ceremonie religioasă, la priveghi fiind prezente două din cele trei fiice ale femeii, Ramona şi Alina. Deşi a trimis o coroană mortuară, Mr. Pink nu a venit să fie alături de Monica la înmormântarea mamei ei. 

Blestemul de la Frăsinei

Mănăstirea Frasinei este singura mănăstire ortodoxă din România unde femeile nu au voie să între. Mănăstirea se află în comuna Muereasca, judeţul Vâlcea, potrivit crestinortodox.ro.

În această mănăstire, regulamentul Sfântului Calinic de a nu se mânca niciodată carne în mânăstire, de a nu intra niciodată femei şi de a se face slujbă la miezul nopţii până dimineaţă, este păstrat cu stricteţe.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă