21.7 C
București
luni, 22 iulie 2024
AcasăSpecialPercheziţii în Olteniţa şi în Capitală, la persoane suspectate de ultraj şi...

Percheziţii în Olteniţa şi în Capitală, la persoane suspectate de ultraj şi distrugeri

Un număr de 12 percheziţii au loc, vineri, în Olteniţa şi în Bucureşti, fiind vizate mai multe persoane suspectate de distrugeri, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii publice, în urma unui conflict care a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute în Olteniţa, relatează Mediafax.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Călăraşi, inspector Ramona Tudor, descinderile au loc în baza autorizaţiilor emise de instanţă, ele fiind derulate de către poliţişti şi jandarmi din Călăraşi.

„Sunt în derulare 12 percheziţii în municipiului Olteniţa, judeţul Călăraşi şi în municipiul Bucureşti, la locuinţele mai multor persoane. Acestea sunt suspectate de infracţiuni de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice şi distrugeri. Descinderile au loc în urma unui conflict spontan care a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute în municipiul Olteniţa”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Călăraşi, inspector Ramona Tudor.

La percheziţii participă aproximativ 40 de poliţişti din cadrul IPJ Călăraşi, alături de jandarmi.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă