37.8 C
București
vineri, 19 iulie 2024
AcasăSpecialPentru prima oară în România Carrefour a sărbătorit ziua bunicilor!

Pentru prima oară în România Carrefour a sărbătorit ziua bunicilor!

Pe 29 septembrie, Carrefour a sarbatorit, pentru prima oara in Romania, ziua bunicilor!

Timp de o saptamana, in perioada 24 – 29 septembrie, Carrefour i-a indemnat pe toti nepotii, mici si mari, sa isi sarbatoreasca bunicii, printr-o campanie media care a fost difuzata pe principalele statii TV, la radio si in presa nationala.

In plus, de-a lungul saptamanii, Carrefour a organizat activitati si concursuri in hipermaket-urile sale si pe pagina de Facebook.

Participantii din hipermarketurile Carrefour au avut ocazia sa relateze o povestire despre bunicii lor, iar fanii paginii de Facebook Carrefour Romania au impartasit sfaturi pretioase pe care le-au primit de la bunici.

Premiile au constat in cupoane de cumparaturi Carrefour, cu valoare nominala de 100 de lei fiecare, valabile timp de 30 de zile de la data emiterii. In perioada de desfasurare a promotiei au fost acordate in total 82 de premii, a caror valoare s-a ridicat la 8.200 lei.

In perioada campaniei, echipe din magazinele noastre au distribuit cadouri bunicilor din orasele in care Carrefour este prezent cu un hipermarket.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă