22.9 C
București
marți, 23 iulie 2024
AcasăSpecialPenicilina a inceput returul cu un succes

Penicilina a inceput returul cu un succes

Veoleibalistele de la penicilina Iasi au debutat cu dreptul in retur, obtinand o victorie meritata pe terenul formatiei SCMU Craiova, scor 3-1. Iesencele au castigat primul set cu 25-22, gazdele au reintrat in meci, dupa ce si-au adjudecat actul al doilea cu 25-20, dar Penicilina a punctat decisiv in urmatoarele doua acte, 25-13 si 25-23, reusind sa-si adjudece cea de-a opta victorie stagionala.
"Mi-a fost frica de acest meci, pentru ca nu am avut-o la dispozitie pe ridicatoarea Olga Pavlova, dar in cele din urma echipa s-a miscat bine si am obtinut o victorie meritata", a declarat antrenorul iesencelor, Daniel Banu. Celelalte rezultate ale etapei a XII-a sunt: Metal Galati – CSM Lugoj 3-0, Tomis Constanta – Dacia Mioveni 3-0, Rapid – CSU Tg. Mures 1-3, Dinamo – stiinta Bacau 3-0, Unic Piatra Neamt – CSM Sibiu 3-0.
CSU Metal Galati conduce in clasament, cu 23 de puncte, urmata de alte trei echipe cu cate 21 de puncte, despartite de setaveraj: Constanta, Tg. Mures si Piatra Neamt. Penicilina ocupa locul 7, cu 20 de puncte.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă