27.6 C
București
duminică, 21 iulie 2024
AcasăSpecialPD-L ii cere premierului sa il revoce din functie pe ministrul Educatiei

PD-L ii cere premierului sa il revoce din functie pe ministrul Educatiei

Liderul PD-L, Emil Boc, i-a solicitat, luni, premierului Calin Popescu Tariceanu sa il revoce din functie pe ministrul Educatiei, Cristian Adomnitei, pentru gestionarea defectuoasa si proasta a examenului de bacalaureat, transmite Mediafax.

Emil Boc a sustinut ca organizarea examenului de bacalaureat din acest an este "cea mai proasta si mai defectuoasa" din ultimii ani.

El a aratat ca ministrul Educatiei, Cristian Adomnitiei, nu a fost preocupat de organizarea bacalaureatului, ci de propria sa campanie electorala, el fiind candidat la Primaria Iasi.

"PD-L ii cere premierului sa isi asume raspunderea politica pentru proasta si defectuasa organizare a bacalaureatului si sa il revoce din functie de ministrul Educatiei, intrucat au facut prioritati din preocuparile lor personale, anume campania electorala, uitand de destinul elevilor", a anuntat liderul PD-L.

De asemenea, Boc l-a acuzat pe premierul Calin Popescu Tariceanu ca, alaturi de intreg PNL, s-a preocupat "de alegerile din toamna, circumscriptii si colegii uninominale", nu de organizarea bacalaureatului.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă