24.2 C
București
joi, 25 iulie 2024
AcasăSpecialPatru persoane arestate în cazul tentativei de omor în care este acuzat...

Patru persoane arestate în cazul tentativei de omor în care este acuzat fiul lui Nuţu Cămătaru

Tribunalul Bucureşti a decis, vineri, arestarea preventivă pentru 29 de zile a patru din cele cinci persoane reţinute în cazul tentativei de omor în care fiul lui Nuţu Cămătaru, Ionel Balint, este acuzat că, în septembrie, ar fi înjunghiat o persoană într-un club din Capitală, potrivit Mediafax.

Instanţa Tribunalului Bucureşti a emis, vineri, mandate de arestare preventivă pentru patru din cele cinci persoane reţinute de procurorii Parchetului Capitalei. Totodată, în cazul unuia dintre reţinuţi instanţa a dispus cercetarea în libertate, cu interdicţie de a părăsi localitatea.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan, a declarat, vineri, că cele patru persoane, printre care unul din patronii localului în care a avut loc incidentul, Ilie Petre, precum şi unul dintre agresori, au fost arestate preventiv pentru 29 de zile.

Un alt suspect care fusese reţinut în acest caz, respectiv o ospătăriţă angajată la acel club, va fi cercetat în stare de libertate, dar are interdicţie de a părăsi localitatea de domiciliu pentru 30 de zile, a precizat Ciocan.

Procurorii au propus instanţei arestarea preventivă în lipsă şi în cazul lui Ionel Balint, precum şi a altui suspect care ar fi participat la agresiune. Tribunalul Bucureşti va lua în discuţie această cerere în 25 octombrie.

Cântăreţii Adi Minune şi Florin Salam sunt şi ei învinuţi în acest dosar, pentru favorizarea infractorului şi, respectiv, mărturie mincinoasă, ei fiind cercetaţi în stare de libertate.

Adi Minune, Florin Salam, unul dintre patronii clubului din Capitală în care s-a petrecut incidentul, Ilie Petre, zis „Vivi”, precum şi alte aproximativ 20 de persoane au fost audiaţi, joi, la Poliţia Capitalei, în dosarul în care Ionel Balint este suspectat de tentativă de omor.

Procurorii Parchetului Tribunalului Bucureşti au emis, joi, ordonanţă de reţinere pe numele lui Ilie Petre, acesta fiind suspectat de favorizarea infractorului, deoarece ar fi ascuns înregistările surprinse în local în seara de 19 septembrie, când Naca Marian, zis „Italianul” a fost înjunghiat. Alte patru persoane, printre care unul dintre agresorii lui Naca, au fost reţinute.

Aproximativ 20 de percheziţii au fost făcute, joi dimineaţă, în Bucureşti, iar 23 persoane au fost duse cu mandat pentru audieri la Poliţia Capitalei.

Christian Ciocan a spus că ancheta vizează un incident petrecut în 19 septembrie, într-un local din Capitală, unde fiul lui Nuţu Cămătaru l-ar fi înjunghiat pe Naca Marian, în vârstă de 41 de ani. Acesta a fost internat în stare gravă la Spitalul Floreasca din Bucureşti.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă