0.7 C
Bucharest
Monday, 11 December 2023
HomeSpecialPatru amicale tari in Cipru

Patru amicale tari in Cipru

Steaua incheie stadiul de pregatire din Italia sambata si se va afla intre 24 ianuarie si 4 februarie in Cipru, unde are programate patru partide amicale. In afara meciului anuntat cu Steaua Rosie Belgrad din 29 ianuarie, ros-albastrii vor deschide turneul cu un amical in care vor intalni rusii de la Luch Energiya Vladikavkaz. Pe 1 februarie adversarii vor fi cei de la Slovan Liberec, liderul campionatului ceh, iar in ultima zi a turneului tot o echipa din Cehia, FK Teplice, ocupanta locului doi.
La Montecatini, antrenorul Cosmin Olaroiu a evitat amicalele cu echipe tari – era de fapt si imposibil de realizat pentru ca formatiile din primele esaloane ale campionatului italian disputa doua meciuri de etapa pe saptamana – si a preferat sa intalneasca grupari din diviziile inferioare, principalul obiectiv al antrenorului fiind pregatirea fizica.
Steaua, in afara lui Cristocea, nu a facut in aceasta iarna nici un transfer. S-a vorbit mult despre jucatorii care ar putea parasi gruparea, dar in cele din urma toate plecarile au fost stopate de patronul Gigi Becali, Steaua urmand sa conteze pe vechiul lot de jucatori, chiar daca la numire Olaroiu se arata interesat de acoperirea catorva posturi. Steaua are un lot valoros, cu multi jucatori tineri, ocoliti de Protasov in prima parte a sezonului, Litu, Simion, Enescu, Tudose, pe care Olaroiu are misiunea sa-i activeze. Daca lucrurile vor ramane asa – nu mai pleaca nimeni, nu vine nimeni -, Steaua are de rezolvat problema portarului. Timpul preseaza si Steaua i-a dat bielorusului Hamutovski un ultim termen, pana sambata, in care sa-si clarifice situatia. Daca Hamutovski va pleca, conducerea clubului sustine ca are solutii. Pe lista probabililor figurau portari din Italia, Grecia si Finlanda. Se pare insa ca Olaroiu nu a reusit sa convinga nici un goalkeeper strain sa vina in prima noastra divizie. O ultima solutie ar fi reintoarcerea in Ghencea a portarului Dumitru Hotoboc, acum sub culorile Jiului Petrosani. Este o solutie pe care noi o consideram totusi una de avarie.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă