22.6 C
București
vineri, 24 septembrie 2021

Paradă pentru copii

În Satul de Vacanță Mamaia vor avea loc, în fiecare joi din pe­rioada 14 iulie-4 august, jocuri, momente mu­zicale, face painting, concursuri, dar și multe alte surprize pentru copii și părinți.

Spectacolul va fi completat cu momente de acrobație susținute de cei de la o echipă de circ. Evenimentului i se va alătura și echipa FreeWheel, care va prezența conceptul „Shake Down Mania 2016“, care promite o nouă percepție asupra deplasării. De asemenea, în stațiunea Mamaia, cu plecare din Piațeta Cazino, va avea loc o paradă a mai multor personaje îndrăgite de cei mici. Se va defila cu 10 păpuși gigant, având fiecare înălțimea de 3,5 m.

Programul evenimentelor este următorul (în fiecare zi de joi): în Satul de Vacanță, între orele 18.00 și 20.00: spectacol pentru copii (teatru de copii, animație, jocuri, concursuri), pe scenă amplasată în zona caracatiței; în stațiunea Mamaia, între orele 19.00 și 20.00: parada personajelor de poveste, pe traseul: Piațeta Cazino – Promenadă – Piațetă Perlă – Satul de Vacanță (zona caracatiței).

Ultima oră
Pe aceeași temă