21.1 C
București
duminică, 29 septembrie 2024
AcasăSpecialPacos Ferreira - Pandurii: 1-1 (Liga Europa) Gorjenii obţin doar o remiză

Pacos Ferreira – Pandurii: 1-1 (Liga Europa) Gorjenii obţin doar o remiză

Formaţia Pandurii Târgu-Jiu a întâlnit în această seară, în deplasare, echipa de primă ligă portugheză, Pacos de Ferreira, în cea de a doua etapă a grupelor Ligii Europa. Elevii lui Pustai au obţinut doar o remiză, scor 1-1, după ce au deschis scorul în minutul 5 al partidei.

Live Score Pacos Ferreira – Pandurii 1-1 (Rui Miguel 49′ – Momcilovici 5′)

Min 90 Final de meci

Min 59 Schimbare Pandurii: Distéfano îl înlocuieşte pe Eric Pereira

Min 49 Pacos egalează prin Rui Miguel

Min 5 Pandurii deschid scorul prin Momcilovici

Min 0 A început meciul.

Meciul Pacos – Pandurii este transmis de posturile ProTV, Digi Sport1, Dolce Sport1, iar scorul live îl puteţi urmări pe romanialibera.ro.

Echipe de start

Pandurii: Mingote – Unguruşan, Erico, Christou, Momcilovici – Breeveld, Anton – Buleică, Eric, Ciucur – Matulevicius. Antrenor: Cristi Pustai

Rezerve: Mingote, Sipo, Mamele, Cristea, Alex, Distefano, Pleaşcă, Matulevicius

Pacos: Filipe – R. Antonio, Valente, Gregory, Lopes – Anunciacao, Seri – Manuel Jose, Rui Miguel, Caetano – Bebe. Antrenor: Costinha

Gorjenii au semnal verde la goluri

Pandurii poate învinge Pacos în această seară, iar asta o spun rezultatele portughezilor din ultimele meciuri. Pacos a primit gol în toate cele şase meciuri disputate până acum în campionatul portughez, iar gorjenii au demonstrat până acum că au oameni de gol.

Totuşi Pacos are un moral bun după ce a obţinut prima victorie în campionat, împotriva celor de la Maritimo, echipă de pe locul 9. Jucătorii au declarat înaintea meciului din seara aceasta că nu există favorit, în timp ce antrenorul echipei a ţinut să precizeze că Pandurii este o echipă periculoasă. 

Pacos este o echipă care poate face surprize, astfel că Pandurii va trebui să joace la fel de bine cum au făcut-o cu Dnepr, eventual să şi înscrie.

Evoluţia în campionat: Pacos de Ferreira (ultimul loc, poziţia 16), ultimul meci (Maritimo – Pacos 3-4); Pandurii (loc 6), ultimul meci (Pandurii – Gaz Metan 1-2).

Valoare lot: Pandurii (18,4 milioane euro), Pacos (21 milioane euro), conform transfermarkt.com

Cei mai scumpi jucători din primul 11: Pandurii (Eric/Anton, 1,2 milioane euro), Pacos (Leao Andre, 3 milioane euro, nu e sigură prezenţa în primul 11).

Cote case pariuri

Casele de pariuri favorizează echipa portugheză, mai ales că Pacos va evolua în faţa propriilor fani. Astfel cotele pentru victoria lui Pacos sunt la cele mai mari case de pariuri: 2.20, 2.10, 2.15. Cotele pentru Pandurii sunt de peste 3, asemănătoare cu cele pentru un eventual egal.

 

Cele mai citite

A murit după ce a fost prins sub un mal de pământ în timp ce săpa o fântână

Un bărbat din comuna Adâncata, din județul Suceava, a murit după ce a fost prins sub un mal de pământ în timp ce săpa...

Serghei Lavrov respinge ideea unui nou început în relațiile internaționale și critică Occidentul în cadrul Adunării ONU

Ministrul rus de externe, Serghei Lavrov, a exclus categoric posibilitatea unui nou început în relațiile internaționale, acuzând Occidentul de subminarea valorilor globalizării.  În discursul său...

A murit după ce a fost prins sub un mal de pământ în timp ce săpa o fântână

Un bărbat din comuna Adâncata, din județul Suceava, a murit după ce a fost prins sub un mal de pământ în timp ce săpa...
Ultima oră
Pe aceeași temă