31.9 C
București
miercuri, 17 iulie 2024
AcasăSpecialOrban despre raportul Comisiei prezidentiale: Tara arde si baba se piaptana

Orban despre raportul Comisiei prezidentiale: Tara arde si baba se piaptana

Liderul PNL Ludovic Orban a declarat, marti, referitor la raportul Comisiei prezidentiale privind riscurile sociale, care recomanda dezincriminarea consumului de droguri si legalizarea prostitutiei, ca i se pare "complet absurd tot ce se intampla la Cotroceni" si ca "tara arde si baba se piaptana", informeaza Mediafax.

"Tara arde si baba se piaptana. Romania este intr-o criza economica fara precedent, cu o prabusire de peste 8% a PIB, si oamenii lui Basescu se ocupa de fleacuri, care sunt si impotriva sanatatii si a sanatatii morale a unei natiuni. (…) Mi se pare complet absurd ca tot ce se intampla in ultima perioada la Cotroceni", a spus Ludovic Orban.

Liderul PNL a subliniat ca nu crede ca "dezvoltarea economica a Romaniei depinde de legalizarea comertului cu sex" sau cum l-a "botezat" Comisia prezidentiala.

"De asemenea, dezvoltarea unor generatii noi, unor generatii sanatoase care sa aiba puterea de a se adapta in lumea moderna depinde de consumul de droguri usoare", a conchis Orban.

Comisia Prezidentiala pentru Analiza Riscurilor Sociale si Demografice propune, in raportul lansat marti, printre altele, dezincriminarea consumului de droguri si legalizarea sexului comercial, sustinand ca astfel pot fi reduse, in anumite conditii, unele riscuri privind sanatatea publica.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă