26 C
București
duminică, 14 iulie 2024
AcasăSpecialOrange reduce tarifele de roaming la jumatate

Orange reduce tarifele de roaming la jumatate

Dupa ce in aceasta primavara a lansat noul concept de roaming – Orange Travel -, Orange Romania propune abonatilor sai o noua optiune de roaming pentru sezonul de vara – Orange Travel Holiday – prin care acestia vor beneficia de o reducere de 50% la tarifele convorbirilor in roaming.

Mai precis, abonatii care isi activeaza noua optiune vor avea primele 50 de minute de convorbiri in roaming – apeluri primite si apeluri initiate – cu tarife reduse la jumatate. Toti clientii Orange cu abonamente din planul de servicii Personal care au activat serviciul roaming si calatoresc in tarile Uniunii Europene pot beneficia de Orange Travel Holiday in schimbul unei taxe lunare de 2 dolari, incepand cu 3 iulie. Optiunea poate fi activata oricand in perioada iulie-august 2006, iar reducerea de 50% este valabila pana in septembrie.
Orange ofera acest beneficiu clientilor sai, in toate tarile Uniunii Europene si Elvetia, indiferent de reteaua pe care o utilizeaza, si indiferent de destinatia apelurilor, avantajul clientului venind inca din primul minut vorbit in roaming.
„In aceasta vara avem o oferta cu totul speciala pentru cei care calatoresc in Europa, a aratat Irina Pana, International Roaming Manager la Orange Romania. De exemplu, clientii care aleg ca destinatie Italia, Grecia sau Cipru si isi activeaza optiunea Orange Travel Holiday vor avea pentru primul minut de convorbire un tarif cu pana la 65% mai mic decat celelalte oferte de pe piata”.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă