6.2 C
Bucharest
Tuesday, 28 November 2023
HomeSpecialOpt linii de cale ferată închise, alte 12 cu restricţii, 165 de...

Opt linii de cale ferată închise, alte 12 cu restricţii, 165 de trenuri anulate

Opt linii de cale ferată sunt închise, pe alte 12 se circulă cu restricţii, iar 165 de trenuri sunt anulate joi, a anunţat Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii, citează Mediafax.

Potrivit situaţiei anunţate până la ora 9.00, din cele 1.947 de trenuri de călători au fost anulate 165, fiind închise opt linii de circulaţie.

Joi dimineaţă nu mai erau trenuri blocate, dar pe 12 linii de cale ferată se circulă cu restricţii, au precizat reprezentanţii Ministerului Transporturilor.

Pe unele linii de cale ferată locomotivele electrice au fost înlocuite cu locomotive Diesel, din cauza poleiului depus pe firele electrice.

Meteorologii au emis cod galben de ger pentru toată ţara. Potrivit avertizării, până duminică, la ora 10.00, va fi ger în toată ţara, mai ales în cursul nopţilor şi al dimineţilor, când temperaturile minime vor fi în general între -25 şi -15 grade, iar cele maxime diurne vor fi negative.

Cele mai citite

Peste 4 milioane de colete livrate de Sameday România în primele zile de Black Friday

Sameday, compania  de curierat care a introdus livrarea la easybox în România, a înregistrat rezultate remarcabile în cadrul campaniei de Black Friday 2023. Cu...

Fără frigidere și aparate de aer condiționat cu freon

Frigiderele și aparatele de aer condiționat cu freon vor fi interizse de către Uniunea Europeană. La acestea se adaugă și instalațiile de aer...

Relația cu China

China s-a schimbat cel mai mult și a schimbat cel mai mult lumea în timpul nostru, încât acțiunile ei au repercusiuni oriunde. De aceea,...
Ultima oră
Pe aceeași temă