21.7 C
București
luni, 22 iulie 2024
AcasăSpecialOprescu vrea un viceprimar de la PNL

Oprescu vrea un viceprimar de la PNL

Noul edil sef al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat, vineri, in prima zi de munca la conducerea municipalitatii, ca i-a propus lui Adriean Videanu ca unul dintre cei doi viceprimari sa fie un reprezentant al PNL, pentru "mai multa legitimitate vizavi de ce au dorit bucurestenii, prin votul lor" – transmite Newsin.

"Domnul Videanu mi-a spus ca va discuta in cadrul PD-L aceasta propunere, astfel ca partidul domniei sale sa vina cu un raspuns in aceasta privinta", a spus Oprescu.

Ca urmare turului I de scrutin al alegerilor locale, in structura Consiliului General al Municipiului Bucuresti (CGMB), PD-L are 24 de consilieri, PSD – 16, PNL – opt, PNG-CD – patru, iar PRM – trei consilieri.

PD-L si PNG-CD au anuntat, la inceputul saptamanii, ca vor coaliza pentru a detine majoritatea in consiliu, fiind propuse si doua nume pentru posturile de viceprimari generali. Acestea ar urma sa fie ocupate de Razvan Murgeanu (PD-L) si Robert Ionescu (PNG-CD).

Joi, in sedinta de constituire a noului CGMB, votarea celor doi viceprimari generali a fost amanata pentru sedinta urmatoare.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă