39.3 C
București
luni, 15 iulie 2024
AcasăSpecialOlt: Ceaușescu și Iliescu vor să fie primari

Olt: Ceaușescu și Iliescu vor să fie primari

Doi dintre candidații la alegerile locale din Olt poartă numele fostului dictator Nicolae Ceaușescu, respectiv al fostului președinte Ion Iliescu. Este vorba despre un social-democrat, care candidează pentru Consiliul Local al comunei Poboru, și despre un candidat ALDE, în comuna Crâmpoia, informează Mediafax.

Nicolae Ceaușescu, în vârstă de 62 de ani, speră să fie ales pentru Consiliul Local al comunei Poboru. El face politică de la Revoluție, când a intrat în Frontul Salvării Naționale (FSN) și mărturisește că, de-a lungul anilor, a avut avantaje datorită numelui pe care îl poartă, mai ales înainte de 1989. Cu toate acestea, el precizează că nu are nicio legătură cu familia fostului dictator Nicolae Ceaușescu.

Ion Iliescu candidează și el pentru Consiliul Local al comunei Crâmpoia, din partea ALDE. Deși are doar 26 de ani, el a făcut parte din mai multe partide politice, precum PSD și PNL.

El precizează că nu are nicio legătură de rudenie cu fostul șef al statului.

Totodată, candidatul ALDE și-a exprimat speranța privind alegerile locale: „Acum sunt un pic în construcţii, că sunt la mine să fac o casă, ceva. După aceea, să vedem. Sperăm să fie bine. Acum, nu ştiu. Să vedem ce-o fi!”, afirmă candidatul ALDE.

 

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă