3.6 C
Bucharest
Tuesday, 5 December 2023
HomeSpecialOfertă Tarom: Lecţii de zbor pentru copii la 10 lei

Ofertă Tarom: Lecţii de zbor pentru copii la 10 lei

În lunile iunie şi iulie, compania Tarom va organiza o serie de cinci lecţii de zbor. Prima dintre acestea va avea loc de Ziua copiilor, pe 1 iunie, şi este destinată celor mici.

De ziua lor, cei mici vor putea urca la bordul unei aeronave Tarom pentru a se familiariza cu zborul, pentru a face cunoştinţă cu personalul navigant, piloţi şi însoţitori de bord, şi pentru a vizita cabina piloţilor, unde aceştia le vor explica, pe înţelesul lor, ce înseamnă să pilotezi un avion. Vor afla cum arată şi cum funcţionează aparatura de bord, iar la plecare vor primi surprize care să le amintească de această experienţă. Cursele cu plecare din Bucureşti şi retur în Bucureşti, vor dura 45 de minute.

Copii cu vârste între 2 şi 11 ani pot călători însoţiti de un adult. Tariful promoţional de 1 iunie este de 10 de lei. Copiii cu vârste între 12 şi 18 ani vor plăti bilet de adult, cu o valoare de 200 de lei.

Biletele vor putea fi achiziţionate exclusiv din Agenţia Tarom Piaţa Victoriei (Strada Buzeşti, Piaţa Victoriei, numărul 59) pană în ziua premergătoare cursei, iar în ziua cursei vor putea fi cumpărate numai de la Biroul Ticketing Tarom (Aeroportul Internaţional Henri Coandă, Terminalul Plecări Internaţionale, parter). Avionul va decola la orele 12.00, iar pasagerii trebuie să se prezinte la check-in cu două ore înainte de decolare.

Următoarele lecţii de zbor Tarom vor avea loc în datele de 18 iunie, 25 iunie, 2 iulie şi 9 iulie. Pentru aceste zboruri tariful pentru copii cu vârste între 2 ani şi 11 ani va fi de 100 lei. Celelalte preţuri rămân la fel.

Alexandra Jeles
Alexandra Jeleshttp://alexandra-jeles
Alexandra Jeles, redactor Rl online
Cele mai citite
00:00:48

Un copil de două luni a fost rănit în lovitura israeliană din Khan Younis

Adnan, în vârstă de două luni, era tratat pentru rănile suferite în timpul unui atac aerian, în orașul Khan Younis din Gaza, luni (4...

Rusia – Ucraina, ziua 650: Ucraina, vizată de peste 20 de drone rusești

Ucraina susține că teritoriul său a fost vizat în timpul nopţii de 23 de drone de luptă ruseşti, precum şi de o rachetă.Un număr...

Marcel Herzen și Alfred Bakunin cântă la unison: «noi suntem statul»

Vizita de cinci zile a lui Marcel Ciolacu în SUA reprezintă nu doar călătoria vieții lui pentru a fi  undeva departe, ci pentru a...
Ultima oră
Pe aceeași temă