1.3 C
Bucharest
Friday, 8 December 2023
HomeSpecialOferta low-cost pentru cursele externe Tarom

Oferta low-cost pentru cursele externe Tarom

Pasagerii Tarom vor putea cumpara, pana la 1 iunie, bilete pentru cursele externe ale companiei la un tarif de 50 de euro, fara taxe de aeroport, preturile finale variind, in functie de destinatie, intre 92 de euro si 173 de euro.
Pretul este valabil pentru calatoriile efectuate intre 20 si 24 iunie, respectiv 6 septembrie – 15 decembrie 2009, potrivit unui comunicat al operatorului detinut de stat, informeaza Mediafax.

Astfel, pretul unei calatorii, cu taxe incluse, spre Bruxelles este de 161 euro, catre Atena 151 euro, in timp ce pentru Barcelona si Madrid tarifele sunt de 118 euro, respectiv 128 de euro.
Printre celelalte destinatii ale companiei se numara Londra (151 euro), Viena (136 euro), Cairo (140 euro), Larnaca (148 de euro), Dubrovnik (146 euro), Dubai (167 euro), dar si Roma (145 de euro), Frankfurt (97 de euro) si Istanbul (128 de euro).
 
Pentru zborurile operate din Cluj-Napoca, tarifele sunt de 145 de euro spre Bologna, 97 de euro spre Frankfurt si spre Madrid 128 de euro.
Cel mai redus pret din oferta externa a Tarom este Sibiu – Munchen (92 euro), iar cel mai scump Bucuresti – Amsterdam (173 euro).

La aceste preturi, valabile in perioada 18 mai-1 iunie, se adauga tariful de serviciu.
Decizia Tarom face parte din strategia companiei privind impulsionarea vanzarilor.
"In conditiile unui an 2009 dificil pentru intreaga industrie aeronautica, toate companiile aeriene de linie lupta pentru optimizarea resurselor si pentru obtinerea unui numar cat mai mare de pasageri, pe toate segmentele de piata disponibile, situatie care de altfel a determinat si o concurenta acerba in ofertele de pret practicate de companiile aeriene", a declarat, in comunicat, directorul general al operatorului, Ruxandra Brutaru.

In 2008, compania a transportat aproximativ 1,9 milioane de pasageri, a avut pierderi de 28 milioane de dolari, pe fondul majorarii pretului petrolului si al crizei financiare mondiale, si a consemnat venituri din exploatare in crestere cu 10%, la 404 milioane de dolari.

Cele mai citite

Fostul ministru al Sănătăţii Vlad Voiculescu, la DNA: Nicio decizie importantă nu era luată de domnul Cîţu fără domnul preşedinte

Fostul ministru al Sănătăţii Vlad Voiculescu a sosit vineri la DNA, în contextul anchetei privind achiziţiile de vaccinuri anti-COVID din pandemie, în care mai...

Cele mai frumoase povești de Crăciun

Crăciunul este una dintre  cele mai frumoase sărbători ale umanității. Puțini scriitori au reușit, însă, să creeze povești și mai emoționante despre lume și...

Industria zahărului, în colaps din cauza importurilor ucrainene. Ce vor cultivatorii

Industria zahărului din România este în colaps, susține Federația Cultivatorilor de Sfeclă de Zahăr din România, care solicită Guvernului să blocheze 3-4 luni,...
Ultima oră
Pe aceeași temă