24.2 C
București
sâmbătă, 20 iulie 2024
AcasăSpecialO tânără revendică şarpele de 2,5m prins ieri într-un bloc din Slatina

O tânără revendică şarpele de 2,5m prins ieri într-un bloc din Slatina

O tânără din Slatina a ajuns, marţi dimineaţă, la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt pentru a revendica şarpele găsit de pompieri, cu o zi în urmă, în scara unui bloc din municipiu, ea spunând că achiziţionase reptila de la o expoziţie, transmite Mediafax.

Elena Gheorghe (24 ani), din Slatina, a ajuns, marţi dimineaţă, la sediul ISU Olt pentru a-şi ridica şarpele, lung de 2,5 metri, pe care pompierii militari îl capturaseră în scara unui bloc.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Olt, sergent-major Alin Băseşteanu, tânăra le-a spus pompierilor că reptila a fost achiziţionată de la o expoziţie, cu suma de 500 de lei.

„Proprietara reptilei locuieşte aproape de blocul în care noi am găsit şarpele. Ea locuieşte la blocul D20, iar şarpele a fost găsit la D18. Ne-a spus că a scăpat pe geamul de la baie”, a precizat sergent-major Alin Băseşteanu.

Timp de o zi, cât a stat la sediul ISU Olt, şarpele a fost hrănit cu aripioare de pui şi ţinut într-un butoi cu rumeguş.

Şarpele a fost găsit, luni, de pompierii militari de la ISU Olt, în scara unui bloc din municipiul Slatina, prezenţa reptilei fiind sesizată de către un locatar.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă