29 C
București
vineri, 19 iulie 2024
AcasăSpecialO persoană înarmată a fost arestată în apropiere de Casa Albă

O persoană înarmată a fost arestată în apropiere de Casa Albă

Un bărbat înarmat a fost arestat în apropierea Casei Albe, anunță Serviciul Secret al SUA, care răspunde de securitte președintelui american Donald Trump, potrivit Agerpres.

Potrivit comunicatului, ofițeri ai Serviciului Secret îmbrăcați în uniformă au fost abordați de persoana în cauză la o intersecție, în apropiere de sediul președinției de la Washington.

Întâlnirea cu individul i-a determinat pe ofițerii Serviciului Secret "să treacă la măsuri investigative", iar individul a fost arestat pentru că se afla în posesia "mai multor arme", se adaugă în comunicat, care nu oferă mai multe detalii.

Potrivit canalului de televiziune de știri FOX8, care citează un comunicat al poliției, bărbatul arestat avea în mașină nouă pistoale, trei cuțite și muniție diversă și a fost reținut după ce ar fi fost oprit inițial pentru că ar fi urinat în public.

Suspectul le-ar fi declarat ofițerilor Serviciului Secret că se duce la Casa Albă să discute cu directorul Agenției pentru securitate națională Mike Rogers și cu ministrul apărării, Jim Mattis, pentru a-l sfătui în legătură cu niște salarii nevirate și cum să-și "extragă cipul din cap".

Înainte de a fi transportat la un post de poliție din Washington DC, suspectul a fost dus la o facilitate pentru a i se verifica starea de sănătate mintală, menționează sursa.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă