6 C
Bucharest
Wednesday, 6 December 2023
HomeSpecialO nouă replică seismică de 6,1 grade pe scara Richter în Chile

O nouă replică seismică de 6,1 grade pe scara Richter în Chile

Onouă replică seismică având magnitudinea de 6,1 pe scara Richter s-a produs miercuri în centrul Chile, devastat de un cutremur şi un tsunami la sfârşitul lui februarie, fără a provoca însă victime sau pagube materiale, potrivit serviciului de seismologie al Universităţii din Chile.

Epicentrul acestui cutremur, înregistrat la ora locală 11.24 (18.24 ora României), a fost localizat la 300 de kilometri sud de Santiago, în regiunea Maule, una dintre cele mai afectate de catastrofa din 27 februarie, soldată cu moartea a 486 de persoane şi dispariţia altor 79.

“Deocamdată nu au fost înregistrate victime sau pagube mateirale”, a declarat serviciul naţional de urgenţă al Ministerului de Interne (ONEMI).  Mediafax aminteşte că s-au produs câteva sute de replici în Chile de la seismul cu magnitudinea de 8,8 din 27 februarie.

Cele mai citite

La ce aspecte să fii atent când alegi un BMW X6 Second Hand?

Când intenționezi să achiziționezi un BMW X6 second-hand, există o serie de aspecte esențiale la care trebuie să fii atent pentru a te asigura...

Ce este și cum arată “lerul” – Puțină lume știe ce reprezintă și la ce era utilizat în trecut

Ce este și cum arată "lerul" - Puțină lume știe ce reprezintă și la ce era utilizat în trecut

Ambasadorul România în SUA se lăfăie într-un palat din Washington

În timp ce la București se strigă austeritate, ambasadorul României în SUA, Andrei Muraru, locuiește în lux și extravaganță. „Pe banii românilor”, strigă...
Ultima oră
Pe aceeași temă