29 C
București
vineri, 19 iulie 2024
AcasăSpecialNu veti reusi sa le faceti pe plac prietenilor, dar considerati ca...

Nu veti reusi sa le faceti pe plac prietenilor, dar considerati ca si persoana dvs. este importanta si meritati putina relaxare si fericire. O vizita la o ruda apropiata poate lamuri o intrebare mai veche.

Nu este cazul sa va suprasolicitati. Pot aparea probleme de sanatate. O calatorie mai lunga, poate la mare sau la munte, va poate aduce relaxare si bucurii nesperate.
Va este greu sa alegeti intre dragoste si prietenie. Nu este exclus sa primiti un cadou pentru casa, o mostenire sau o aprobare pentru un imprumut. Va puteti rezolva problemele de familie.
Primiti vesti bune de la partener sau chiar o declaratie de dragoste. Cu sanatatea nu stati prea bine, asa ca n-ar fi rau sa mergeti la un control. Vreti sa mergeti la o petrecere si cineva din familie nu este de acord.
Sunt posibile fluctuatii financiare; poate primiti bani de la serviciu pe care nu i-ati luat in calcul. Doriti mai multe dovezi de dragoste, dar nu prea le veti primi la acest sfarsit de saptamana.
Vreti sa va distrati, sa va relaxati si veti avea ocazii nesperat de bune in acest week-end. In casa este o oarecare dezordine, dar nu aveti chef de treburi gospodaresti.
In cuplu s-ar putea sa iasa scantei. Daca veti evita cu dibacie o discutie, va fi bine si veti avea parte de surprize placute in casa. Duminica ar fi bine sa va rezervati ceva timp pentru odihna.
Speculati informatiile primite de la prieteni si incercati sa obtineti maximum de beneficii. Aveti grija cum umblati cu banii! Sunteti mult prea activ si lucrul acesta va poate obosi.
Nu stiti sa va puneti in valoare calitatile, mai ales daca veti fi invitat la un eveniment deosebit. Veti afla de o prima sau de o marire de salariu, dar nu credeti pana nu vedeti banii.
Va cade in mana o carte buna sau aflati despre o calatorie care va incanta, dar va creeaza si nelinisti. Va simtiti cam obosit si nu prea aveti chef de activitatile planificate pentru acest sfarsit de saptamana.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă