22.6 C
București
vineri, 24 septembrie 2021

Noutăţile toamnei în România

Dacia Lodgy

În configuraţia cu 7 locuri, al treilea rând de scaune poate fi înlăturat sau rabatat, iar cel de-al doilea rând de scaune poate fi rabatat către primul rând. Dacia Lodgy dispune de unul dintre cele mai încăpătoare portbagaje din segmentul său. Volumul acestuia ajunge la 2.617 dm3 în configuraţia cu două locuri, 827 dm3 în configuraţia cu cinci locuri şi 207 dm3 în configuraţia cu şapte locuri. În plus, pragul de încărcare este perfect poziţionat pentru a facilita încărcarea bagajelor grele. Acum nu trebuie să mai alegeţi între spaţiu şi capacitate de încărcare. Cu Lodgy le aveţi pe amândouă! Şi asta nu este tot, Lodgy oferă la interior numeroase spaţii de depozitare ce însumează un volum de până la 30 de litri. Merită remarcat spaţiul de depozitare foarte practic, amplasat în partea superioară a planşei de bord, care oferă o capacitate de până la 3 litri.

O noutate absolută în gama Dacia este sistemul de navigaţie şi multimedia „MEDIA NAV”. Sistemul cuprinde radio, USB şi priză jack, Bluetooth® şi sistem de navigaţie integrat cu touch screen 7” (18 cm). Tehnologia Bluetooth® permite utilizarea telefonului handsfree, iar prizele USB şi jack permit conectarea unui Ipod sau a unui smartphone. Sistemul de navigaţie touch-screen intuitiv dispune atât de grafică 2D, cât şi Birdview (3D).. Lodgy oferă o a doua soluţie multimedia (în serie pentru nivelele de echipare Ambiance şi Laureate), Dacia-Plug&Radio, care cuprinde un radio CD cu Mp3, conexiune bluetooth şi satelit de comandă pe volan şi oferă diverse soluţii de conectivitate pentru gadgeturile mobile. Cu opţiunea Plug&Music vă puteţi conecta dispozitivul de ascultat muzică la prizele USB sau Jack şi controlaţi sistemul cu ajutorul satelitului de comandă de pe volan.

Lodgy propune o ofertă de motorizări pe benzină şi diesel. Sunt disponibile două motoare pe benzină: 1,6 l 85 CP şi propulsorul TCe 115. Acesta este cel mai nou motor pe benzină cu injecţie directă turbo din cadrul Grupului Renault. Cu o cilindree de 1,2 litri, el oferă performanţe excelente la nivelul consumului de carburant şi al emisiilor de CO2. Oferta diesel este reprezentată de motorul 1,5 dCi, apreciat pentru fiabilitatea şi performanţele sale. Versiunile dCi 90 şi dCi 110 beneficiază de semnătura Dacia eco², care evidenţiază nivelul scăzut al consumului şi al emisiilor de CO2.  

Hyundai Santa Fe

Noul Hyundai Santa Fe este disponibil începând cu această toamnă în reţeaua de distribuţie Hyundai Auto România. Stocul special de lansare poartă numele „Santa Fe unlimited” şi reprezintă o configuraţie aparte de dotări şi tehnologie pentru noul SUV Hyundai.

Ultima oră
Pe aceeași temă