13.7 C
București
vineri, 22 octombrie 2021

Nicuşor Dan: Vom face opoziţie în favoarea cetăţenilor, vom discuta pe orice proiect util pentru ei, dar vom fi intransigenţi la orice act de corpuţie

Nicuşor Dan, alături de Cristian Ghinea, a declarat, în prima conferinţă de presă după numărarea voturilor și confirmarea oficială a rezultatelor din exit-poll-uri că vor face opoziţie împotriva oricărui act de corupţie.

"Dacă acest vot va fi folosit pentru o domnie a bunului plac, pentru abuzuri ale autorităţilor publice, pentru un atac asuăpra statului de drept, aşa cum, de exemplu, legea amnistiei penale şi fiscale a fost vehiculată în campania electorală, USR se va opune, vehement, prin toate mijloacele pe care le are. Avem fiecare dintre noi o istorie a luptei împotriva jafurilor de orice fel. Armele noastre sunt opinia publică şi justiţia. 

Vom face opoziţie în favoarea cetăţenilor, vom discuta pe orice proiect util pentru ei, dar vom fi intransigenţi la orice act de corupţie şi vom fi partenerul cetăţeanului în fiecare pas", a declarat Nicuşor Dan.

 

Ultima oră
Pe aceeași temă