28.8 C
București
marți, 16 iulie 2024
AcasăSpecialNicolas Maduro şi-a creat un cont pe Twitter, după modelul mentorului său...

Nicolas Maduro şi-a creat un cont pe Twitter, după modelul mentorului său Hugo Chavez

Preşedintele interimar Nicolas Maduro şi-a creat un cont pe Twitter cu speranţa să ocupe locul lăsat liber de mentorul său Hugo Chavez, duminică, zi în care televiziunea publică a început să redifuzeze „Allo President”, o emisiune celebră cu preşedintele defunct, relatează AFP, potrivit Mediafax.

Maduro a difuzat pe reţeaua de socializare angajamenetele faţă de Chavez, obţinând în câteva ore aproximativ 150.000 de abonaţi.

„Eu, Nicolas Maduro, fiul lui Chavez, voi îndeplini ceea ce ţi-am jurat, Comandante Suprem. Voi lupta din toate puterile pentru consolidarea Socialismului!”, se arată în mesajul postat de titularul contului @NicolasMaduro.

Citeşte şi Nicolas Maduro ACUZĂ SUA de complot în vederea asasinării liderului opoziţiei venezuelene

„#Chavez, îţi jur că îţi voi fi loial ţie, Poporului şi Revoluţiei! Fie să îţi oferim victoria pe 14 aprilie, cu peste zece milioane de voturi!”, a adăugat Maduro, desemnat preşedinte interimar după moartea lui Chavez.

Maduro mai are conturi pe Facebook şi YouTube şi un blog.

Predecesorul său Hugo Chavez, care a condus ţara începând din 1999, a fost un adevărat adept al Twitterului, având peste patru milioane de abonaţi, cărora li se adresa, pe un ton muşcător şi în mod direct, mai ales după ce tratamentul pentru cancer la care a fost supus a început să îl împiedice să participe la emisiunile duminicale „Allo President”.

Citeşte şi Venezuela: Nicolas Maduro a depus jurământul şi a convocat alegeri prezidenţiale anticipate

După peste două săptămâni de la decesul liderului venezuelaean, televiziunea publică VTV a început, duminică, o serie de redifuzări ale unor emisiuni-maraton ale acestuia, cu un program despre liderul cubanez Fidel Castro ce datează din 2000.

Redenumită „Allo Commandant”, emisiunea va relua săptămânal, timp de trei ore, cele 378 de programe duminicale radiotelevizate „Allo President” susţinute de Hugo Chavez în perioada 1999-2012.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă