9.5 C
Bucharest
Wednesday, 29 November 2023
HomeSpecialNicolas Cage, urmarit de Fiscul american pentru datorii de 6,2 milioane de...

Nicolas Cage, urmarit de Fiscul american pentru datorii de 6,2 milioane de dolari

Actorul Nicolas Cage datoreaza Fiscului american (IRS) peste 6,2 milioane de dolari, potrivit cotidianului Detroit News, citat de accesshollywood.com, citat de Mediafax.

Potrivit acestei surse, o somatie pentru plata celor 6.257.005 dolari a fost depusa pe numele starului american. Potrivit documentelor oficiale, suma datorata de actor provine din neplata taxelor pe anul 2007.

Aceleasi documente precizeaza si ca Nicolas Cage nu a platit impozitul nici pentru resedinta sa din New Orleans, a carei valoare este de 3,55 milioane de dolari si care este actualmente scoasa la vanzare, si nici pentru resedinta sa din Hollywood, in valoare de 35 de milioane de dolari.

Somatia a fost completata la cateva luni dupa ce actorul a incheiat o intelegere cu inspectorii IRS in privinta platii altor datorii acumulate. Potrivit ABC News, actorul a acceptat, in septembrie 2008, sa plateasca datoria de 660.000 de dolari si penalitatile aferente, rezultata din deducerea incorecta a cheltuielilor personale.

In cei 20 de ani de cariera, Nicolas Cage, in varsta de 45 de ani, a realizat peste 40 de filme, printre care se numara "Parasind Las Vegas" (1995), care i-a adus un premiu Oscar pentru interpretare, si "Suflet salbatic" (1990), in regia lui David Lynch, recompensat cu Palme d'Or la Festivalul de Film de la Cannes.

Nicolas Cage a terminat de curand filmarile pentru "The Sorcerer's Apprentice" si pentru remake-ul "Bad Lieutenant: Port of Call New Orleans".

Cele mai citite

Atacurile asupra trupelor americane din Irak și Siria s-au oprit de la armistițiul Israel Hamas

Atacurile altădată aproape zilnice asupra trupelor americane staţionate în Irak şi Siria au încetat de când armistiţiul dintre Israel şi Hamas a intrat în...

Mihaiela Iorga-Moraru și Ionuț Ardeleanu, noii șefi cheie de la DNA

Anunțul de azi al Ministerului Justiției privind numirea noilor șefi ai secțiilor cheie din DNA, DIICOT și Parchetul General, a evidențiat ocuparea unor...
00:00:34

Fostul președinte american Jimmy Carter participă la un memorial pentru regretata sa soție

Fostul președinte al Statelor Unite Jimmy Carter, care se află în îngrijire la domiciliu, a participat marți (28 noiembrie) la o slujbă de pomenire...
Ultima oră
Pe aceeași temă