19.7 C
Bucharest
Monday, 25 September 2023
HomeSpecialNăstase îşi pregăteşte IEŞIREA din închisoare. Vezi ce vrea să facă după...

Năstase îşi pregăteşte IEŞIREA din închisoare. Vezi ce vrea să facă după ce va fi eliberat

Fostul premier Adrian Năstase scrie pe blogul său că va ieşi din închisoare la începutul anului viitor. “În principiu, în ianuarie, cel mai târziu în februarie, anul viitor, voi ieşi din penitenciar – în mod ‘regulamentar’, fără niciun ajutor, spune Năstase.

Acesta făcea referire la o declaraţie a premierului Victor Ponta, car afirma că “o să-l scoată” pe Năstase din închisoare.

De altfel, postarea de pe blogul fostului demnitar este dedicată unei femei din Brăila, care l-a întrebat pe Ponta, în timpul unui miting electoral: „Pe Năstase când îl scoateţi de acolo?” Răspunsul premierului a fost: “Îl scoatem!”

“Întrebarea acelei femei, necunoscute, din Brăila, m-a emoţionat. Pentru numeroase motive. Aş vrea să îi spun că nu am aşteptat (şi nu aş accepta) să mă scoată din închisoare nici Băsescu (prin graţiere), nici Barroso. Nici Ponta, dacă ar dori, nu ar putea să facă lucrul ăsta. Această condamnare politică, comandată de Băsescu, va rămâne însă în istoria României, ca o pată ruşinoasă,” scrie Năstase pe blog.

Fostul demnitar mai spune că, după ce va fi eliberat din închisoare, vrea să meargă la Brăila pentru a-i mulţumi femeii care a întrebat de el.

Cele mai citite

8 alimente care pot să înlocuiască cu succes carnea în dietă

Leguminoasele:Leguminoasele, cum ar fi lintea, năutul și fasolea, sunt surse excelente de proteine și fibre. Ele pot fi folosite într-o varietate de rețete,...

Cel puțin 1000 de persoane, în județ

FOST PARTENER POLITIC, DECLARAȚII ULUITOARE DESPRE DUMITRU BUZATU“Vreau să informez opinia publică la modul foarte cinstit, că Dumitru Buzatu, de care unii v-ați...

Doliu uriaș în lumea fotbalului – Patronul unui club a fost omorât după o înfrângere a echipei sale

El a fost omorât la plecarea de pe stadionul Metropolitano de Techo, după ce a asistat la meciul pierdut pe teren propriu de...
Ultima oră
Pe aceeași temă
Modifică setările cookies